Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (113/135) > >>

Luka_B:

--- Citat: mrcina - 04 Listopad, 2009, 20:58:12 ---naš lovac luka fulao vuka i pogodi rinzol.

--- Kraj citata ---

Lovac Robert :)

Marko hvala na gostopimstvu !

gokiSP:
ajde koljeno ce zarast, plastike ce se pofarbat.. :) al bas pred curicama..j****u robi.. :icon_biggrin:

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 04 Listopad, 2009, 21:03:32 ---1. neko predamnom zatrubio nekim curama i curicama
2. one uhvatile mahati
3. ja pogledao
4. nisam pazio na cestu i zakucao bočno u rinzol
5. kad sam vidio kud me skuter nosi bilo je kasno i ja zakočio malo jače šta je zadnji kraj još malo jače zveknulo u rinzol
6. kvarovi: kompletna desna strana zguljena, stzrgan žmigavac, malo udubljen auspuh, volan dobio malo po piksni

neda mi se više nabrajati. meni nije ništa osim tuge za mojim black edition plastikama i malo zgrebano koljeno. fuck, a taman uštelao da radi kako ja hoću i ono unutra radi a izvana krš :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---

e robi moj, da si dosel k meni na gemiste prije puta, sad ti se nist nebi dogodilo... + jos bi i one dvije curice vozil na motoru ;D

robert:
ma hebe se meni za tim klinkama ja bi rađe da mi plastike zarastu. majke ti, ova marushin kaciga je full kvalitetna. uzorao sam šljunak glavam i samo mala ogrebotina na viziru.

marko_AeRoX:
ljudovi, a di su nam nestali pero i eladio?  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju