Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (110/135) > >>

ChRiStIaN:
gle ona je ozenjena, ima muza, sina...a daj mi reci jednu svoju curu...reci mi jednu curu s kojom si zabrijo...ajde...cekam...nema je? pa znam...djevac sa 25 godina...meni smrdi na gaya a sad za ostale neznam XD i to dokazujes sa glupiranjem po cesti

jprekrit:

--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 19:53:48 ---bolje da ne znas kaj si propustiiiiiiiiiiiiiiil ;D ma ekipa za 10 svaka cast decki... saljem s poštom svakome 10 kila jabuka ;D haha :headbang:

p.s. eladio, tnx za majicu, taman mi je  :happy6:

--- Kraj citata ---
Fakat imaš prave jabuke!!! Meni 50%više nego drugima!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Evo, i ja stigao oko 10 do 8!!! Fenomenalno je bilo!!! P.S. sreća kaj Robiju ništ nije bilo!!! Hugh...

Poggiali:

--- Citat: ChRiStIaN - 04 Listopad, 2009, 20:38:46 ---gle ona je ozenjena, ima muza, sina...a daj mi reci jednu svoju curu...reci mi jednu curu s kojom si zabrijo...ajde...cekam...nema je? pa znam...djevac sa 25 godina...meni smrdi na gaya a sad za ostale neznam XD i to dokazujes sa glupiranjem po cesti

--- Kraj citata ---
da.. tebi se budem pravdal... daj mi objasni koji si ti faktor   ::)

i daj mi reci zakaj ti je doma stolac sav u bjelim flekicama ?  :toothy10:

ChRiStIaN:
to zense ispustaju nakon karacine XD

robert:
nakon 30% skršene lune me spasile one tri čaše vina! marko reci starcima i od mene puno hvala! pravo zagorsko gostoprimstvo. dođeš, najedeš se i popijepš dobrog vina, sve veselo I TAKO TREBHA BITI!

slike sjebaneb lune i općenito sa vožnje stavit ću tek sutra.

e da i gljiva malossi e5 zna uštedirt koju litru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju