Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
2TDottore:
--- Citat: rakitje00 - 03 Listopad, 2009, 20:49:55 ---gle ak imas motor za posudit idem..
necu se zajebavat sa ovim..em nemam dokumente na sebe,em nije regan,em se prejako cuje..cek kaj mi je sila zbog azgorje tura zgubit 10000kn koje sam skupljal pol godine???
--- Kraj citata ---
i da imam motor nebi ti ga posudio jer si odma znao da neces uspjet sredit klamotu do sutra al glavno da se prvi najavis da ces doc.....
btw to kai motor ne glasi na tebe nema nikakve veze....ni vxr ne glasi na mene pa se vozim i to kai se glsno cuje ima vas takvih bar jos 5 kai idete sa prdekalicama.....znaci jedinu kaznu mos dobit jer nemas regu a to te nece zaustavit ak se neces glupirat i ak ces se vozit u koloni sa svima....
efz:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Listopad, 2009, 20:44:37 ---Ti imas sutra zadatak - u kleti moras naci pijacu od koje bus radil savrsene osmice na ispitu :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
nakon par gembaca vozim osmicu na zadnjem ;D
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2009, 20:51:08 ---nemoram te ja nis potpirat.....reko sam ti da se ne zajebavas i da odvozis cim vise sati a tebi se nije dalo...sad cemo vidjet kak ces sutra proc.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
nema se kaj videt, zna se HDZ
R@kija:
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2009, 20:53:59 ---i da imam motor nebi ti ga posudio jer si odma znao da neces uspjet sredit klamotu do sutra al glavno da se prvi najavis da ces doc.....
btw to kai motor ne glasi na tebe nema nikakve veze....ni vxr ne glasi na mene pa se vozim i to kai se glsno cuje ima vas takvih bar jos 5 kai idete sa prdekalicama.....znaci jedinu kaznu mos dobit jer nemas regu a to te nece zaustavit ak se neces glupirat i ak ces se vozit u koloni sa svima....
--- Kraj citata ---
gle vidjet cu sa satrim ak ga uspem angovorit..danas sam prodo keeway tak da neam drugi motor osim ovog..gle ak kaj dogovorim vidimo se..mozda uspem posudit nes
robert:
--- Citat: juric - 03 Listopad, 2009, 19:49:50 ---slow mi se ne javlja na pm , roberte gdje se nalazite di i dono na kraju i ja bi s vama onda , ja sam u kosnici kod mićevca ( valjda znas) :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja idem po dinu-sk u goricu. sastajemo se na benzinskoj PETROL i idemo prema rotoru u remetincu gdje ćemo ostale pokupiti.
Faba:
nek neko poslje toura stavi slike na forum :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju