Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (79/135) > >>

ZETOVAC AP:
nadam se da na toj ruti di idemo ima koja benzinska di bumo mogli tankat skutere ???

2TDottore:

--- Citat: robert - 01 Listopad, 2009, 22:39:04 ---e to bi bila fora! nas 50 kroz zagorje na 2T prdekalicama

--- Kraj citata ---

napravit cete ekolosku katastrofu....i vec vidim da ce neko radit generalku na putu.....  :umroodsmijeha:

robert:
e dottore, sjećaš li se moje iridiumke i horvatovih svjetala? fora je bila kad se lijo uključio u popravak sa svojom diagnozom preko mobitela :icon_thumright:
meni skuter radi, za svaki slučaj ću stavit novi remen jer ovaj overrange ima nešto manje od 10000km.

2TDottore:
kak se nebi sjecao.....ko bi takve dogadjaje zaboravio.....  :laughing7:

i moj kevlar na vxru je kritican al ja nis ne diram...same gas.......bude me neko slepao ak pukne.....   ;D

ChRiStIaN:

--- Citat: ZETOVAC AP - 01 Listopad, 2009, 22:40:12 ---nadam se da na toj ruti di idemo ima koja benzinska di bumo mogli tankat skutere ???

--- Kraj citata ---

za to se ne brini, sve je isplanirano...stajanja, benzinske, sve ;)  ne brini, nije nam prvi put...osim ak neki nace sa lunom doticni opet zaboravit tocit pa ostat bez goriva usred velike horvatske hahahaha XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju