Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (70/135) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: sokol_predator - 30 Rujan, 2009, 16:46:17 ---ako ima još entuzijasta priključi bi se, jer ipak treba krenit u cca 3 ujutro za biti tamo na vrime, ako bi se išlo koji je najkraći put do startne pozicije (Lukoila), naravno sa autoceste, di izaći i kako doći do tamo??????????

puno hvala

--- Kraj citata ---

izades na izlazu zagreb jug, i krenes prema zagrebu...prodes pored arene i dodes na veliki rotor...na rotoru odma prvi izlaz desno i nakon 150-200 m na desno je taj lukoil

eto  :)

dhorvat:

--- Citat: sokol_predator - 30 Rujan, 2009, 16:46:17 ---ako ima još entuzijasta priključi bi se, jer ipak treba krenit u cca 3 ujutro za biti tamo na vrime, ako bi se išlo koji je najkraći put do startne pozicije (Lukoila), naravno sa autoceste, di izaći i kako doći do tamo??????????

puno hvala

--- Kraj citata ---

siđeš na staru karlovačku smjer zagreb i dođeš direktno u remetinec na lukoil gdje se dosta naše ekipe sastaje  :drunken_smilie:

robert:
evo moj plan za nas koji se sastajemo u remetincu na lukoil benzinskoj.
do 8 čekamo pa onda pokret! ko je za nek digne jedan prst :toothy10:

2TDottore:

:umroodsmijeha:

robert:
šta je sad? ako u 9 se sastajemo sa ekipom iz zagorja onda to nije rano. znam da će mnogi kasnit pa sam i zato napisao 8. dok ih sve dočekamo bit će i pola devet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju