Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (63/135) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: ChRiStIaN - 28 Rujan, 2009, 22:51:55 ---ubaciti u rutu bi mogli...hmmm kod markeca kod kleti zavrsnicu?

--- Kraj citata ---

i meni dobro zvuci :P decki, vina ima lanskog i letesnjeg :P novog i starog, festa festa :P

ZETOVAC AP:
Dečki ja i kum dolazimo 100% sa skuterima a možda i sused iz zgrade ali on je još upitan :headbang:

jprekrit:

--- Citat: DvdAerox - 28 Rujan, 2009, 22:47:15 ---stari moj, puno ljudi bi trebali imat tu alergiju, narocito oni sta sjedaju pijani za volanom, kako god, ne propustas si nista, makar ti dzep nece osjtit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma... Već sam se tak naučil i privikel da nesmijem piti, samo mi je malo glupo subotom dok idem van, prvo kaj moram sok piti a svi oko mene deru po pivama, žestici i tome sličnom, a drugo kaj sam dežurni vozač za vikend!  :sign020:

jprekrit:

--- Citat: ChRiStIaN - 28 Rujan, 2009, 22:51:55 ---ubaciti u rutu bi mogli...hmmm kod markeca kod kleti zavrsnicu?

--- Kraj citata ---
Če bu neke za narezati pod 45, onda more... zake ne...  :laughing7:

Antares:

--- Citat: jprekrit - 28 Rujan, 2009, 23:00:34 ---Ma... Već sam se tak naučil i privikel da nesmijem piti, samo mi je malo glupo subotom dok idem van, prvo kaj moram sok piti a svi oko mene deru po pivama, žestici i tome sličnom, a drugo kaj sam dežurni vozač za vikend!  :sign020:

--- Kraj citata ---

Ma nema ti kaj glupo bit. Ja alkohol uopće ne pijem, a nije da nesmijem. Nije mi glupo to što ne pijem već to što su svi oko mene glupi kad se nape. Tu i tamo volim popit neku finiju pivu (tipa hoegarden, paulaner psenicni i tako...)

Inače stara mi je isto alergična na alkohol.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju