Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (59/135) > >>

efz:

--- Citat: andy - 28 Rujan, 2009, 19:54:50 ---A šta da ti kažem, ekipa iz Bj.. Slabo mi se odazivaju dečki a i i sam ak si vidio motori su im u defektu.. Tak da neznam niš sigurno za ostale, a ja bi volio ić..

--- Kraj citata ---
najdi bar jednog to ti je dosta, ili dodi sam, bit ce ok :icon_thumright:

munja:

--- Citat: efz - 28 Rujan, 2009, 20:12:17 ---najdi bar jednog to ti je dosta, ili dodi sam, bit ce ok :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma samo neka sjedne uvali muziku u uši i to je to

munja:

--- Citat: andy - 28 Rujan, 2009, 19:54:50 ---A šta da ti kažem, ekipa iz Bj.. Slabo mi se odazivaju dečki a i i sam ak si vidio motori su im u defektu.. Tak da neznam niš sigurno za ostale, a ja bi volio ić..

--- Kraj citata ---

digni se u nedjelju rano ujutro umi se operi noge i kreni sam tamo bit če ekipa do jaja nečeš požaliti sigurno

andy:
Ma iskreno neam volje sam ić, iako je samo do ZG al nie mi to gušt, zaspat ću vozeći se sam bez ekipe.. Budem probo skupit bar nas 3-4-5.. Pa ćemo vidit, al sam nejdem sigurno  ;D

I ak vi brojite turu tu od preko 200 km samo po Zagorju, meni do zg i natrag 100, kolko litri goriva ja trebam uzet majk# ti  :drunken_smilie:

efz:

--- Citat: andy - 28 Rujan, 2009, 20:19:32 ---Ma iskreno neam volje sam ić, iako je samo do ZG al nie mi to gušt, zaspat ću vozeći se sam bez ekipe.. Budem probo skupit bar nas 3-4-5.. Pa ćemo vidit, al sam nejdem sigurno  ;D

I ak vi brojite turu tu od preko 200 km samo po Zagorju, meni do zg i natrag 100, kolko litri goriva ja trebam uzet majk# ti  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
cisternu barem :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju