Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (49/135) > >>

dhorvat:

--- Citat: robert - 26 Rujan, 2009, 21:47:18 ---ja subotom nemogu nikako! radim svaku subotu.

--- Kraj citata ---

Ništa, onda u nedelju!  :headbang:

Nemre to bez našeg starog robija  :nono: :jerk: :icon_biggrin:

--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2009, 20:56:43 ---neki od nas su isli i to ne jedamput.....jbt putovali smo 4 sata dolje....bili dolje 4-5 sati.....i onda opet 4 sata nazad.....tak da ko ima volje i voli se vozit to nije nikakav problem....  ;D

--- Kraj citata ---

A da ne pričam kak smo nas dvojica u Slavonski Brod išli. Ujutro ustajanje u 7, pokret od tebe u pol 9, tam smo do 12 bili, celi dan motosusret, defile, gemišti, na kraju roštilj...  :laughing7:
I na kraju u tri ujutro drugi dan bez spavanja krenuli nazad i došo sam doma u pol 9 ujutro i taman sa starom popil Nes od vanilije  :laughing9: :laughing9:

Sve skupa sam 27 sati bil budan i od toga 10 sati bili na motoru taj dan  :toothy3: :laughing6: :laughing6:

robert:

--- Citat: dhorvat - 26 Rujan, 2009, 22:05:06 ---Ništa, onda u nedelju!  :headbang:

Nemre to bez našeg starog robija  :nono: :jerk: :icon_biggrin:

A da ne pričam kak smo nas dvoje u Slavonski Brod išli. Ujutro ustajanje u 7, pokret od tebe u pol 9, tam smo do 12 bili, celi dan motosusret, defile, gemišti, na kraju roštilj...  :laughing7:
I na kraju u tri ujutro drugi dan bez spavanja krenuli nazad i došo sam doma u pol 9 ujutro i taman sa starom popil Nes od vanilije  :laughing9: :laughing9:

Sve skupa sam 27 sati bil budan i od toga 10 sati bili na motoru taj dan  :toothy3: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
vas dvoje? sad mi nije jasno ko je od vas DVOJICE muško a ko baba :laughing7: :laughing7: :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: robert - 26 Rujan, 2009, 22:12:55 ---vas dvoje? sad mi nije jasno ko je od vas DVOJICE muško a ko baba :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Fala robi kaj si me ispravil.  :toothy3:

Zna se da sam ja muško, za njega još nije sigurno  :laughing9: :laughing9:

fic:
ja nazalost sam gotov za ovu sezonu kao i sr( citaj razbijeni).... tako da necu moc doc... ja nikako da docekam tour i onda banana.... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :'( :'(

mrcina:
još nitko nije odgovorio na moj prijedlog za proširenje rute a ne vožnja svake godine istom rutom.

lijepo bi bilo kad bi npr. mi iz zagreba  u grupi došli do zaboka gdje nam se pridružuju ovi iz okolice zaboka pa prema krapini gdje pokupimo prave zagorce koje nitko ne razme pa krenemo u međimurje pokupimo međimurce pa se onda sviskupa spustimo u bistricu popijemo pojedemo i nakon toga razlaz.

mislim da je to sasvim ok izgubili bi onu rutu od bistrice do zaboka koja bapš i nije nešto ali bi dobili rutu prema sjeveru.

sljedeče godine bilo bi dobro da se ruta priširi prema čakovcu i bjelovaru i tako malo po malo do vukovara gdje bi bilo sasvim ok da u ime MS foruma položimo vijenac kod križa svih poginulih. e da i javiti vukovarsj+kim novinama i hrt-u o tome. ipak to bi bio prvi takav pothvat na nivou hrvatske i dobra reklama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju