Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (46/135) > >>

gokiSP:
pa mislim vama odozgora je svejedno al meni recimo bas i nije nesto vozit se pola dana gore pola dana nazad za par sati voznje po zagorju jbg.. a ovo da je 2 dana onda vec da.,. :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 26 Rujan, 2009, 13:47:01 ---pa mislim vama odozgora je svejedno al meni recimo bas i nije nesto vozit se pola dana gore pola dana nazad za par sati voznje po zagorju jbg.. a ovo da je 2 dana onda vec da.,. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Hm  :icon_scratch:

Pitaj kiću  :icon_biggrin:

gokiSP:
pa eto napisao sam tu a vi vidite.. :)

efz:

--- Citat: gokiSP - 26 Rujan, 2009, 10:18:00 ---a da se premjesti za subotu..pa onda fino u subotu voznja, navecer neki izlazak i onda u nedjelju jos malo druzenja, voznjice i doma...

--- Kraj citata ---
to sam i ja vec predlozio, subota bi bila bolja, ima jedan birc subotom karlovacko 0,5l = 7kn  :occasion14:   :danceee:   :puke:

ovo sa smajlijima bi bio tijek veceri ;D

gokiSP:
e vidis to mi se vec svida... :icon_biggrin: jos recimo ako neko ima tamo negdje neku viksu pa da tamo mozemo prespavat mi koji bi dosli odovuda..ugl. ja sam svakako da to bude u subotu i u nedjelju recimo napravimo jos neki mali dir popijemo svi zajedno pice negdje i svako svojim putam  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju