Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (31/135) > >>

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 24 Rujan, 2009, 02:05:41 ---dobro nemoj cjepidlacit oko boja..bitno je da je tabla i da pise zagreb  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Da, ali ako prati zelenu, zavrsit ce tamo gdje ne smije vozit

BlackNaranča:
Eto nasao sam cestu izracunao sam Rijeka - Karlovac starom cestom preko brda i planina i tisucu sela... 130km
pauza bi bila prije toga u Vrbovskom pola sata. Pauza u Karlovcu pola sata i nastavak za Zagreb.
Ukuopno od Rijeke do Lučkog u Zagrebu ima 176km uz voznju od 60kmh (puno uzbrdica) trebalo bi mi 3 sata uz dvije pauze po pola sata znaci 4 sata.
Rijeku bi napustili oko 15 sati po planu i u 19 sati smo u Zagrebu.
8.8 L goriva od RI do ZG iznosi 67 kn.
Trosak prvog dana bi bio uz potrosnju od 5 litara 157 kuna.

nonamer ako imas volje,brate bilo bi pre jebeno da idemo.. smao kad bi bar htio tko  :angry7:

samo bi volio komentar na stage6 racing, uz laganu voznju moze li on to?

U Zagrebu prespavamo, ja sam sredio smještaj besplatan.
Ujutro se nalazimo s ekipom iz zagreba koja putuje gore. Sada bi molio samo vas Zagrebpace da kazete mi koliko ste izracunali da ima kilometara od zagreba (mjesta nalaženja do toura) i gdje bi se svi nasli sto bi isli iz zga? i kada u koliko sati tocno da znamo.
(pisem u mnozini jer se jako nadam da ce barem jos jedna osoba ici samnom)

n0n4m3:
ja bi isao .. jos bi jednog .. mozda dvojicu mogao skupit iz splita  :toothy12:

sta je s onima iz zadra ? onas s vx-om(njega sam jedino zapamtia :toothy11:) .. ide li ko ?

BlackNaranča:
ja cu piat zadrane, ti pitaj splicane i eto ... a ako i nitko nebude osim mene i tebe isao, mi idemo  :headbang:

samo hitan komentar ili savjet mi treba na moj setup

stage6 racing, teze rolice (za manje okretaja)   mjesavina od 2.5 - 3%
lagana voznja od 60-70kmh prosjek tu i tamo da ga navucem na 100..   al uglavnom pola gasa.
Postoji li razlog zasto novi jos uvjek ne montirani kit nebi izdrzao to? Razradio bi ga putem, dakle onih 50km lagane voznje bi napravio od zadra do starigrada... prvo 1/4 pa 1/3 pa 1/2 i onda 1/1 gasa.

karb je 19mm dellorto. I uzet cu naravno rezervni remen. Vodena pumpa nije presla preko 1500km

BlackNaranča:
Evo sada sam sve izracunao i evo konačni izračun

ZD-RI (225km)
RI-ZG (200km)
ZG-Tour (50km)
TOUR (200km)
Tour - RI (250km)
RI-ZD (225km)

Ukupno: 1150km

Potrosnja (5 l /100km)
63 litre goriva
Cijena: 440kn
Dnevni đeparac za piće i hranu 50kn = 150kn

Ukupno 600kn

DAY ONE

Polazak: Zadar (9h jer cekamo splicane)
Karlobag - pauza 30 min (93km) (Vrijeme dolaska: 10:20 min) Putovali smo 1h i 20min
Senj - pauza 30 min (157km) (Vrijeme dolaska: 11:45) Putovali smo 55 min
Rijeka - pauza od 1h i 30 min (225km) (Ručak) (Vrijeme dolaska: 13:15) Putovali smo 1h   Polazak iz Rijeke u 14:45 (tada nam se mogu pridruziti oni koji bi zeljeli iz rijeke putovat s nama za zagreb ili cjeli tour)
Vrbovsko - pauza 30 min (310km) (Vrijeme dolaska: 16:00) Putovali smo 1h i 15 min
Karlovac - pauza 40 min (355km)(Vrijeme dolaska:  17:10) Putovali smo 40min (Polazak iz Karlovca je u 18:00 i tada nam se moze pridruzit bilo tko iz karlovca)
Zagreb - prespavati i večera (425km) (Vrijeme dolaska 19h) Putovali smo 1h

Pregled prvog dana
Ukupno putovali smo : 6h i 10 min
Pauzirali: 3h i 40 min
Ukupno: 9h i 50 min

425km pređenih u prvom danu, od toga prosječni put između pauza je: 70km (1h voznje pa 30 min pauza)

Trošak 50kn piće i hrana usputna.
Gorivo: uz potrosnju od 5 l = 21,25l = 161kn
Ukupno oko 200kn prvi dan.

DAY TWO

ZG-UGIBALIŠTE 50km (Vrijeme polaska nepoznatno, molim decke iz zagreba da mi jave kako su se dogovorili kada i gdje bi se krenulo, a zatim cu editirat ovo, hvala.)
TOUR 200km (Polazak oko 9h a kada zaršava tour OTPRILIKE molio bih organizatora da mi javi koliko su otprilike trajala prolsa 2 toura pa da znam organizirat nam povratak za dalmaciju. Hvala!
Nadam se da nece previse kasno u vecer jer onda smještaj mi je problem, mogu nam sredit za prvu vecer al za drugu vecer mogu jedino u rijeci sredit za prespavati. Tu stajem s planom i nadodat cu DAY THREE kada mi organizator da nekakav okvirni iznos ukupnog vremenkog trajanja toura.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju