Ostalo > Motocikli
rs 125
aerox92:
mome drugu rs sluzi extra...samo dobro ulje sipaj i zagrij ga a ne odma pun gas i swe 5 :)
perkan:
ja sam skoro poginio sa rs 03 god zaribo mi pri voznji,zavuko zadnji kraj,dobro sto sam kvačilo stiso na vrijeme...to vam je zlo od motora,super ide ali je jako kvarljiva...po meni naljbolje 125ice su honde nsr do 95god te cagive frecie i mito...isto super idu i nisu kvarljivi kao aprilie...
White:
--- Citat: seba - 15 Kolovoz, 2009, 02:05:35 ---tri rs-a mi se nude 99,01 i 03g svi su od 1000-1300eu to je milsim dostsa dobra cijena.
ova 01g ima i rave ventil i otvorena je skroz
vjerojatno bi mjenjali srka za rs,to bi mi super bilo ako ce tako ic
--- Kraj citata ---
jbt...uzimaj to :)))))) :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
seba:
--- Citat: White - 15 Kolovoz, 2009, 17:44:12 ---jbt...uzimaj to :)))))) :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
cekam da mi odgovore ako ce mjenjat za srku :icon_biggrin:
i to ako zamjenim,odma cu prodavat rs-a,jer zelja mi mx
vuk:
--- Citat: perkan - 15 Kolovoz, 2009, 17:41:22 ---ja sam skoro poginio sa rs 03 god zaribo mi pri voznji,zavuko zadnji kraj,dobro sto sam kvačilo stiso na vrijeme...to vam je zlo od motora,super ide ali je jako kvarljiva...po meni naljbolje 125ice su honde nsr do 95god te cagive frecie i mito...isto super idu i nisu kvarljivi kao aprilie...
--- Kraj citata ---
a one se kao ne kvare ako ih stalno držiš na 11000 rpm,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju