Općenito > Propisi

Nesreća!!!

<< < (3/7) > >>

Genesis051:
Nek' su kosti cijele (i svi organi)... a koža će zarast... u bilo kojoj finoći... k'o brus papir br. ...
A eto  ::) ... teško prešućujem, jer sam izuzetno jak zagovaratelj tog (podstavljenog) "komada plastike"...

Bongo:
Ovi s mobitelima su definitivno najgori. Vozim se danas iza frajera koji skreće iz Medulićeve u Ilicu. S desnom drži mob i vidim da s lijevom mijenja brzinu. Naravno da je moral ostavit volan. I skoro je pogazil onog studoša na križanju. I da se izvuče ssmota s lijevom skroz volan i skoro bubne auto koji stoji u kolono u Ilici. Ali ne, mobitel nije pustil, kao da mu je srastao za ruku. Stanem kraj njega, a on priča i dalje. Udijelio sam mu par komentara, ali nije se dal zbunit...i dalje je pričal.
Dok nisam vozil skuter nikad nisa primječival toliko mamlaza da razgovara i vozi.
A to kaj su s vručinama svi postali nervozni je priča za sebe :sad3:

Genesis051:
I ja bi se složio, sasvim !
Vozi se preko crvenog u obe varijante, i kao previd svjetla na semaforu, i kao "ovca za stadom": makar se upali crveno, ta(j) i dalje vozi, jer "registrira" samo kretanje auta ispred sebe, a ako je (već) taj prošao sumnjivo, on(a) ide za njim garant... "za stadom" !!!  :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
A o davanju žmigavca da i ne govorimo  (a i šta nas briga, kamo on(a) ide !!! )  :laughing7:
I o promjeni kolničke trake bez provjere (niti žmigavca, naravno).... naglom ! jer od razgovora zaboravi da mora skrenut, pa onda, onako... k'o da vježba "los-test"... bez obzira tko bio sa strane...
Ma, katastrofa...
Što je divlji zapad prema našim cestama... tamo se bar znao, i poštovao se  (zakon jačeg) : sklanjaj se onima koji nose revolvere nisko, itd...

IZd:
Katastrofa,...što drugo reći...

Prolazak kroz crveno...to bih kažnjavao oduzimanjem vozačke dozvole do kraja života... i još bih dodao da kao pješak mora ići u pratnji odrasle osobe!

ivanm:
ja bi za mobitel u vožnji davao kazne ko za alkohol, jer je koncentracija u vožnji poprilično jednaka u oba slučaja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju