Općenito > Propisi

Nesreća!!!

(1/7) > >>

Goran:
Frend Stevo i ja se vozimo danas po Horvaćanskoj i dođemo na raskrižje Hrgovići ( kod Mati Slobode ) stanemo na semafor i čekamo da se ugasi crveno!bio sam prvi krenuo čim se upalilo zeleno i on za mnom, prošao sam raskrižje, pogledam u retrevizor i debil sa lijeve strane raskrižja proletio kroz crveno i pogodio frenda s boka!Dečko je letio 15 metara i nije imao kacigu!Cijela desna strana tijela je bila zguljena kao i desni dio lica koji je bio krvav od udarca u asfalt!Hitna pomoč je došla za 3 min odvezla ga je u Draškovićevu!
Ali največi problem je u tome što kreten koji je vozio crvenu opel corsu nije htio priznati da je prošao kroz debelo crveno koje je trajalo 10-15 sekundi!Na svu sreću bilo je dosta svjedoka koji su vidjeli kretena na djelu!!!
Aprilia 150 SR - šteta je totalka!Pogodio ga je tako da se prednji blatobran zakvačio za motor!Da je ciljo nebi ga bolje pogodio!Ekipo pazite se jer na cestama ima svakakvih budala koji vas mogu ubiti!

Mr J:
Jel to onaj decko sa ininog parkinga sto uvijek ulicka svoju SR-ku?!

Bas mi je zao decka... Ima svakakvih budala, pogotovo ce sada sa povisenjem temperatura ljudi biti sve nervozniji...

Cuvajte se u voznji i budite oprezni za sebe i druge...

Genesis051:
I nosite kacige (sad bar ne bi bio "Mr scarface", da ju je imao-vrag zna, koliko će vremena proć, dok mu se lice ne "pročisti" od ogrebotina/ožiljaka)... kad već ima ovakvih imbecila, koji ne žele stat ,ili petljaju po autu sa mobitelom (ili nekim drugim njemsra), pa potpuno previde crveno...

Pa, naravno da je rekao da mu nije bilo crveno !!! Nisi valjda očekivao da će priznat !?!?!
Pogotovo, kad je ovako, neki teži slučaj...
Ne znam za Zg, ali Ri ima, na ovih par vitalnih raskrižja, kamere (mali grad-malo rizičnih raskrižja-mala investicija !!!) ...
Kažu da se (te kamere) ne koriste za kažnjavanje prekršaja, ali uvelike "rasvjetle" krivca prometne nesreće...

Genesis051:
" BIG BROTHER IS WATCHING YOU "
...što i nije uvijek tako loše, bar ne, za one, koji dokažu time svoju nevinost...

Goran:

--- Citat: Mr J - 13 Svibanj, 2007, 21:33:00 ---Jel to onaj decko sa ininog parkinga sto uvijek ulicka svoju SR-ku?!

Bas mi je zao decka... Ima svakakvih budala, pogotovo ce sada sa povisenjem temperatura ljudi biti sve nervozniji...

Cuvajte se u voznji i budite oprezni za sebe i druge...

--- Kraj citata ---
Da, to je on!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju