Općenito > Propisi
Zalba na kaznu
marko.p:
--- Citat: dhorvat - 30 Rujan, 2009, 08:50:57 ---Moja je prošla i bio sam na sudu i rješio to :icon_thumright:
Problem je u tome kaj sam ja imal argumenata za izvuč se jer nije bila očigledna kazna kao na primjer ne imanje pojasa ili kacige
--- Kraj citata ---
a na šta da se on žali..neka kaže da je bio pijan pa nije bio svjestan da se vozi bez vozačke, to mu je bilo prvi put i sl.
dhorvat:
--- Citat: marko.p - 30 Rujan, 2009, 08:55:21 ---a na šta da se on žali..neka kaže da je bio pijan pa nije bio svjestan da se vozi bez vozačke, to mu je bilo prvi put i sl.
--- Kraj citata ---
To i kažem. Meni je oprošteno jer sam prvi puta to napravil, a i zadnji jer mi se ajmo reći fakat slučajno to desilo :glasses9:
n0n4m3:
ja sam imao kaznu od 700kn .. zalio se .. nemam primanja .. zivim s roditeljima .. prva kazna .. i smanjilo mi na 300kn ... prije ako ti je prva oprosti ti .. ali sad vidim da im treba para pa ti malo smanje :laughing7:
marko.p:
--- Citat: dhorvat - 30 Rujan, 2009, 09:00:02 ---To i kažem. Meni je oprošteno jer sam prvi puta to napravil, a i zadnji jer mi se ajmo reći fakat slučajno to desilo :glasses9:
--- Kraj citata ---
a vjerovatno i manji prekršaj nego njegov....
--- Citat: n0n4m3 - 30 Rujan, 2009, 09:03:26 ---ja sam imao kaznu od 700kn .. zalio se .. nemam primanja .. zivim s roditeljima .. prva kazna .. i smanjilo mi na 300kn ... prije ako ti je prva oprosti ti .. ali sad vidim da im treba para pa ti malo smanje :laughing7:
--- Kraj citata ---
smanjit hoće, šta je i njemu ali oprostit neće
speed:
--- Citat: marko.p - 30 Rujan, 2009, 09:12:38 ---a vjerovatno i manji prekršaj nego njegov....smanjit hoće, šta je i njemu ali oprostit neće
--- Kraj citata ---
meni je sve oprosteno bilo,imao sam dobre agrumente za izvuc se,iako je to bilo prije 2 godine,na sudu sam bio ove godine u 4 mjesecu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju