Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
Pulss:
Evo jedan retard iz mog sela upravo ovo na fb napisa. ;D
Ma ovaj otkad san ga ostavia isprid dvd-a sjebalo se nesto... Ja ga upalia i odjedanput me pocupa ko da san nabia gasa.. Motor je sam vozia do kuce ja san samo kocnicu upira... I ja san mislia da je do ulja ili do benzina.. I ulia i jedno i drugo i opet nista
Ja san mislia mozda da mi je neko dira minimum
Dok san ja bia u Dvd-u
Ili zna mi je par puta motor zacvilit.. Pa da se mozda prsten nije izliza.. Jeli moze bit do toga?
balicdim:
nije vezano za slutere ali današnja situacija u banci
1.dobar dan zanima me dal se kod vas mogu mijenjat euri
2. na bankomatu nemogu dić 10.000kn jel se može na šalteru
3. digao bih kredit od 800kn jel se to može kod vas (kredit od 800kn neznam dal je situacija za smijel ili plač)
4. jel se kod vas može otvorit tekući račun
5. jel moram uzet broj na redomatu za isplatu (ispred njega 20 ljudi)
Reponja:
--- Citat: Pulss - 03 Siječanj, 2014, 19:46:05 ---Evo jedan retard iz mog sela upravo ovo na fb napisa. ;D
Ma ovaj otkad san ga ostavia isprid dvd-a sjebalo se nesto... Ja ga upalia i odjedanput me pocupa ko da san nabia gasa.. Motor je sam vozia do kuce ja san samo kocnicu upira... I ja san mislia da je do ulja ili do benzina.. I ulia i jedno i drugo i opet nista
Ja san mislia mozda da mi je neko dira minimum
Dok san ja bia u Dvd-u
Ili zna mi je par puta motor zacvilit.. Pa da se mozda prsten nije izliza.. Jeli moze bit do toga?
--- Kraj citata ---
Je Madison 180?
Pulss:
--- Citat: Reponja - 03 Siječanj, 2014, 23:05:02 ---Je Madison 180?
--- Kraj citata ---
Vespa 50 ;D
skuteri_zg:
prvo mi recite što sam ovdje slikao a onda ću vam ja reći što je meni jedan "znalac o motorima" rekao da sam slikao... :glasses2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju