Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (170/182) > >>

giannelli:

--- Citat: cameosb - 18 Srpanj, 2012, 14:51:39 ---mazem ti i roxa pa se ne buni

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

zekozna:

--- Citat: vanjavk - 25 Siječanj, 2013, 01:16:11 ---Eo nedavno sam se nasluso takih lažiii od jednog ljakse recu sam jednu izjavu da ne nabrajam dalje...Fraer si je dao oduška mašti... :glasses9:
Ugl prica je bila o njegovom Runneru, pa je tak izjavio da je skinio sa Yamahe R1 cjeli ispušni sistem od grane pa do topa i pripasavo na Runnera Sp180 "zvuk brutala ovo ono" hahaha  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ne bi vjerovao ali ima parsto metara od mene pacijent koji ima na apn4 navaren top promjera 100mm sa nekog seljotuning auta, tako da me ovo sa R-ovim spuhom ni ne čudi previše...  :icon_biggrin:

zemo323:
danas ja u jednom autoservisu i trazim zarulje za skuter.. kad tamo neka dva lika i rastavili prijenos na gileri. Pitam ja momci sta vas muci? kaze on meni "ma evo skidali variomat".
Ja: pa to sto sad vidis to ti je zvono i kvacilo a ne variomat
Oni: ma nee, ovo ti je variomat.
Ja: ok, a di su vam rolice?
Oni: ovo naprid su rolice a ovo sto mi skidamo to je variomat

reko, uzivajte momci.. samo polako sa rastavljanjem  :icon_thumright: jos kad sam vidio kako nemilosrdno stezu zvono pistoljem, sjeo sam u auto i uteka sto sam brze moga  :laughing7:

Reponja:
Ne samo da je biser, nego je i tragično.. Napiši o kojem se servisu radi, da ekipa slučajno
ne odveze svoje ljubimce k njima. Mada je ovdje većina sam-svoj majstor...

giannelli:
kako se balansira zadnji kraj  :toothy12:

inace clanak iz ovo tjednog Dubrovackog vijesnika.

http://s12.postimg.org/uq83zl4xo/310820131971.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju