Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
CoK:
--- Citat: dusVu - 18 Listopad, 2011, 23:49:56 ---. frenda smo uvijerili da stavi VARTEKS lezajeve karburatora i bregastu na 2t kineza i da ce letit :dontknow:
--- Kraj citata ---
recimo ovo bi stavio pod novu rubriku (inace Sticky u MOD kutku) zove se Otpad :-X
<3
mhr-team:
pa nije to ruganje bem mu decu navaspitanu ;D
to je više ono šega ovo ono... :hello:
a to za pežoa :icon_scratch: ne znam baš :dontknow:
Drnda:
--- Citat: CoK - 19 Listopad, 2011, 20:32:11 ---cuo sam za to da, to je legenda...mit tzv. kazu da postoji piaspeedy (peŽot sa agregatom Italijanskog piagia) ali je toliko jedinstven da nabuđivanje istog zna potrajat i do preko nekoliko godina (cca 4)
sad jel istina sta raja kaze :dontknow:
navodno ako snimis filmic prvog paljenja, video ti se sam automatski aplouda na fejs, to je zato sta ima blutut u sebi brijem...
off topic - kuzim da je smijesno kad netko nesta provali, ali ima ljudi koji jednostavno ne znaju i nisu isli nikada za time, ne treba se rugati :redface:
--- Kraj citata ---
:glasses9:
kiza-iz-kvarta:
jedna od izjava lika iz kvarta,koji vozi runnera 50ccm...1.vlasnik skuter ima blizu 80 000km,neki s foruma su bili kod mene kad je skuter stigao na servis....izjava glasi:
...čuo sam se ljudima iz piaggia...rekao sam im da mi je skuter blizu 100 000km...a oni su mi rekli da kad prijeđe 100 000km da će mu dat novog runnera u zamjenu za ovog,uz uvjet da mašina nie nikad skidana i otvarana :notworthy: :notworthy: :notworthy:
izjava broj 2 od istog gospodina:
...ma evo baš sam kupio novi malossi variomat za runnera....pa šta ga ne staviš?....joj ma neću sad,kad budem išao na servis,tamo će mi stavit multivar i odmah ga podesit....aha,aj jel bi mogli otić do tebe da vidimo taj multivar?...joj,danas nikako,variomat mi je u kutiji ispod kreveta,a soba mi je neuredna i stara mi neće dat da neko ulazi u sobu dok je ne pospremim....tu smo odustali od daljnjeg prepucavanja jer smo vidjeli da niš od tog variomata....al za jedno pol godine me dotični gospodin starta u gradu i pita jel ima ko za prodat malossi variomat za mog runnera? :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Hrga:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Listopad, 2011, 02:14:42 ---jedna od izjava lika iz kvarta,koji vozi runnera 50ccm...1.vlasnik skuter ima blizu 80 000km,neki s foruma su bili kod mene kad je skuter stigao na servis....izjava glasi:
...čuo sam se ljudima iz piaggia...rekao sam im da mi je skuter blizu 100 000km...a oni su mi rekli da kad prijeđe 100 000km da će mu dat novog runnera u zamjenu za ovog,uz uvjet da mašina nie nikad skidana i otvarana :notworthy: :notworthy: :notworthy:
izjava broj 2 od istog gospodina:
...ma evo baš sam kupio novi malossi variomat za runnera....pa šta ga ne staviš?....joj ma neću sad,kad budem išao na servis,tamo će mi stavit multivar i odmah ga podesit....aha,aj jel bi mogli otić do tebe da vidimo taj multivar?...joj,danas nikako,variomat mi je u kutiji ispod kreveta,a soba mi je neuredna i stara mi neće dat da neko ulazi u sobu dok je ne pospremim....tu smo odustali od daljnjeg prepucavanja jer smo vidjeli da niš od tog variomata....al za jedno pol godine me dotični gospodin starta u gradu i pita jel ima ko za prodat malossi variomat za mog runnera? :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Slavic? :D
ili sam se sj#bo za prezime, ali znas na kog mislim :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju