Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)

<< < (155/182) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: lomim.srca - 19 Listopad, 2011, 02:52:13 ---pa velika je razlika kad je piaggo masina, MAJKA TALIJANKA

--- Kraj citata ---
A tek razlika izmedju dellorta 28 i gutrtnera py12 hahah :laughing9:

lomim.srca:
to nezz jbg

Matej28:
a isssee    :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Grale:
pazite sljedeću priču...pričamo poznanik(nije mi prijatelj...) i ja ovak malo i veli on meni, ovaj moj frend ima gileru 50 kubika,isto je ajnšpric ko i tvoja aprilia,al ide puno bolje od tvoje aprilije,jer ima dupli fergazer,ko i moj čoper isto...

CoK:

--- Citat: mhr-team - 18 Listopad, 2011, 23:28:43 ---zašto je peugeot francusko smeće?
ja sam recimo kupio peugeot sf2 911 edition (to ti je ono kao wrc 206 itd) samo što  je ovaj rađen za talijansko tržište i ima piaggio mašinu, mislim zna ekipa sa foruma o čem pričam...
i ono sasvim je oke  :dontknow:

--- Kraj citata ---
cuo sam za to da, to je legenda...mit tzv. kazu da postoji piaspeedy (peŽot sa agregatom Italijanskog piagia) ali je toliko jedinstven da nabuđivanje istog zna potrajat i do preko nekoliko godina (cca 4)

sad jel istina sta raja kaze  :dontknow:

navodno ako snimis filmic prvog paljenja, video ti se sam automatski aplouda na fejs, to je zato sta ima blutut u sebi brijem...

off topic - kuzim da je smijesno kad netko nesta provali, ali ima ljudi koji jednostavno ne znaju i nisu isli nikada za time, ne treba se rugati  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju