Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
Faba:
kakav kralj,luka bebic:
'Pitate me za moje mišljenje. Moje mišljenje će biti...gledajte, tu se čvrsto držati nekog svojeg mišljenja. Ja recimo, imam neka svoja mišljenja s kojima se drugi ne slažu. Ja moram ipak osluhnuti što drugi zastupnici misle i što drugi klubovi misle, ja nisam tu da namećem neka svoja posebna mišljenja',
sposobni vode drzavu,nema sta
:headbang:
zip boi:
evo jedna od interneta nevezano za skutre.. dodem jednom momku konfigurirrat router i pitam kak si se do sad spajao zicno ili bezzicno( wifi).. kaze lik bezzicnim kabelom
svasta covjek izgovori da ne ispadne da nezna....jbg ali se tek onda pravo sjebe
ultrasonic:
--- Citat: luna500rr - 09 Prosinac, 2010, 22:37:41 ---Ubizec je drag a nezna priznat, svi su krivi samo on nije, od sada je primar variomat a polutke kvacila su sekundar...
Da je ulio imalo razrjedjicvaca u tomosa zariba bi momentalno
--- Kraj citata ---
Razrjeđivač i nafta 1:4, istopi se klip, ali ne zariba. Isprobano puno puta.
Darky:
--- Citat: stylingmaniac - 09 Prosinac, 2010, 23:08:26 ---isti taj je tvrdio da je speedfighta 100 sa 140km/h cimnuo na zadnji :laughing1:
--- Kraj citata ---
:laughing1: :laughing1: :toothy12: :toothy12:
ajd da je runner ;D
CoK:
--- Citat: Lumpri - 06 Siječanj, 2011, 17:50:40 ---onda malo ocjeniš i ako možeš okreneš glavu tako da ti vitar iz oka otpuše tog komarca ( ovo ako možeš a ako ne jebaji ga )
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju