Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
BilyPiton:
ja sam vjerojatno pogriješio što sam napiso primar i sekundar jel su odmah neki to svatili za zupčanike u prijenosu na osovinu kotača...no ja sam mislio na primar kao lijevu osovinu radilice ili ti ga variomat a na skundar kao straznju remenicu :dontknow: al glavno da se nade neka tuning faca i da za svojim mozgom skopča što njemu odgovara i gotovo luna jednostavno si mogo pitat s kakvom sekundaru i primaru mislim jel mi ni na kraj pameti nije bio primar i sekundar u mjenjaču :dontknow:
STJELE:
jedan poznanik je tvrdio da je u svog tomosa sipao uz benzin i razređivač i kao na kraju ga nije mogao ugasiti pa je čupao kablove :drunken_smilie:
BilyPiton:
moze se to dogodit zato puch ima dekompresiski ventil :icon_thumright:
luna500rr:
Ubizec je drag a nezna priznat, svi su krivi samo on nije, od sada je primar variomat a polutke kvacila su sekundar...
--- Citat: stylingmaniac - 09 Prosinac, 2010, 21:25:17 ---jedan poznanik je tvrdio da je u svog tomosa sipao uz benzin i razređivač i kao na kraju ga nije mogao ugasiti pa je čupao kablove :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Da je ulio imalo razrjedjicvaca u tomosa zariba bi momentalno
STJELE:
isti taj je tvrdio da je speedfighta 100 sa 140km/h cimnuo na zadnji :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju