Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
luna500rr:
29) Velikom brzinom mi se približavao rasvjetni stup. Pokušao sam ga cik-cak vožnjom izbjeći ali me je svejedno pogodio u hladnjak.
Preeedooobra :notworthy:
tr_franjo:
jooooj dečki neznate vi BIBERA!!!! taj sereeeee....svaki dan dobije 10 000 kn na kladionici,a hoda u poderanim majcama i hlaačama!!! hahahaha
dhorvat:
7) Pregazio sam čovjeka. On je priznao svoju krivicu pošto mu se to već jednom dogodilo... :icon_biggrin:
12) Vaši argumenti su stvarno slabi. Za takve mučke izgovore morate tražiti veću budalu, a to teško da ćete naći.
16) Moj sin nije srušio tu ženu. On je samo pokraj nje prošao a ona je od propuha pala. :toothy12:
23) Sve račune koje dobijem ne platim odmah jer za to nemam novaca nego ih ubacim u veliki bubanj iz kojega početkom svakog mjeseca povezanih očiju izvučem tri koja tada platim. Molim Vas da se strpite dok Vas ne pogodi sreća. :toothy3:
26) Udario sam sa svojim vozilom o cestovni odbojnik, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom. :laughing9: :laughing9:
28) Drugo vozilo je udarilo u moje bez da mi prethodno najavi svoju namjeru. :dontknow:
x-plorer:
--- Citat: Nikon - 17 Studeni, 2009, 15:10:42 ---sta se ti javljas plava spuzvo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
i sta sad...nisam znao i gotovo...nemoras mi se odma nasladjivat s tim....
R@kija:
Udario sam u ogradu i postao bez svjestan.Tu je bio kraj mojoj svijesti. -> hahahahah
DECKI OVO JE SVE PLJUGA KAD UPOZNATE BIBERA!!!!!!!!!!
kakav malossi,kakav polini...ma kakvi tuning djelovi...za vas su na raspolaganju bibertuning djelovi ma sve...samo dodite i sa 4 puta vecom konjazom odlazite(ne slaze aute ispod 400ks)!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju