Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
tr_franjo:
--- Citat: rakitje00 - 17 Studeni, 2009, 20:28:06 ---kakav malossi,kakav polini...ma kakvi tuning djelovi...za vas su na raspolaganju bibertuning djelovi ma sve...samo dodite i sa 4 puta vecom konjazom odlazite(ne slaze aute ispod 400ks)!!!!
--- Kraj citata ---
zaboravio si napomenut da slaže samo talijane!!!
Ghoul:
pa fulali ste 2 najjace:
30) I prije nego što sam ga udario bio sam uvjeren da taj starac nikada neće stići na drugu stranu ulice.
35) Vidio sam kako njegovo tužno lice polako prelijeće ispred mene prije nego što mi je gospodin pao na krov...
ova prva je zivi crnjak,a na ovu drugu si samo treba zamislit lika u slow-mou kak preletava prek šajbe s tuznom facom :laughing9:
, a ovaj u autu ga promatra! XD
R@kija:
gle decki...kad se neko sa m3 cabriom kocka...spusti niz sljeme sa 190 i direktiva u stup..izleti van kroz sajbu a od auta ostane samo kazic...i drugi dan dodete u skolu javite se..zasad jedino biber to moze!!!!!!!!!
BIBER IMA BADAVA REGISTRACIJU NA SVOJOJ LANČI HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
vjeko86:
a evo kako upaliti gileru runner koja ne pali na anlaser,a ne pali ni na kurblu,jednostavno treba
istovremeno anlasovati i kurblati,vidio svojim očima,iskidao sam se od smijeha i čuđenja, :laughing9:
tr_franjo:
--- Citat: vjeko86 - 20 Studeni, 2009, 19:13:18 ---a evo kako upaliti gileru runner koja ne pali na anlaser,a ne pali ni na kurblu,jednostavno treba
istovremeno anlasovati i kurblati,vidio svojim očima,iskidao sam se od smijeha i čuđenja, :laughing9:
--- Kraj citata ---
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju