Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć: curi benzin

<< < (2/5) > >>

Bongo:

--- Citat: speed - 13 Svibanj, 2007, 13:18:52 ---ta rupica mora bit,to ti je iberlauf,kad je vani vruce benzin se zagrije i para mora negdje izac,da ga skroz zacepis ekspoldirao bi ti,ako ga zacepis takorec vozis se na bombi

--- Kraj citata ---

Ma to sam i ja skužio i pretpostavio, ali kad probam puhat kroz nju nema nikakvog protoka zraka. Da li da ju probušim skroz ili je napravljena da kroz nju prolazi zrak samo pod velikim pritiskom koji kad probam puhat kroz nju ja ne mogu napravit?  :dontknow:

speed:
ako je probusis stalno bi gorivo curilo jer je pod pritiskom,ona je napravljena ta propusta samo van pod velikim pritiskom

vpucko:
ja sam bas sad pogledao i jao nemam nikakvu rupu ni na cepu nit negdje sastrane  ??? ???

Mr J:
koliko sam shvatio tevi benzin curi kod cepa a ne negdje drugdje?!

Inace prva stvar koju bih provjerio bi bio vakuum ventil koji se nalazi u najnizoj tocki rezervoara...On je pricvrscen selnom i moguce je da ne brtvi dobro te tamo curi...  :icon_thumright:

Bongo:

--- Citat: Mr J - 13 Svibanj, 2007, 14:57:14 ---koliko sam shvatio tevi benzin curi kod cepa a ne negdje drugdje?!

Inace prva stvar koju bih provjerio bi bio vakuum ventil koji se nalazi u najnizoj tocki rezervoara...On je pricvrscen selnom i moguce je da ne brtvi dobro te tamo curi...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Točno, curi kod čepa, u onak gumeni dio koji se vidi na slici. Na rezervoaru nigdje ne curi. Sad si me malo zbunil sa tom nanižom točkom rezervoara i šelnom jer nigdje drugdje ne curi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju