Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć: curi benzin
Mr J:
Onda zaboravi sto sam napisao...
po svim normalnim pravilima i zakonima ako ga ne dizes na zadnji onda nebi trebalo nikako curiti...
Pogledaj navoj gdje dolazi cep je li sve u redu... jer moguce je da je to osteceno pa niti jedan cep ne dihta dobro...
Bongo:
Koliko se vidi golim okom navoj izgleda OK, ali ću probat stavit na njega onu bijelu traku (izgleda kao izolir traka) koju koriste vodoinstalateri.
Makar mi baš nije logično jer gumica koja je u čepu nasjeda na navoj gdje se ulijeva benizn odlično i čep sa da dobro pritegnuti.
Jedino ako ona rupica na čepu nije prolazna pa zrak ne može na nju, pa pod pritiskom benzin ipak nađe prolaz ispod gumice na čepu :dontknow:
Ajme koja blesavoća i koliko uzrujavanja :redface:.....ali fakat niije baš neki gušt vozit se s bombom pod guzicom :help:
Genesis051:
...(teflon za vodoinstalacije...)
Ali NEMOJ NIŠTA sam improvizirat, ako ti je još pod garancijom !!!
Ako sam dobro skužio...
Nemoj dozvolit da ti posle kažu, da ti prekidaju garancijske privilegije, jer si nešto na svoju ruku..
Nego te motaju, jer si mlad... dovuci oca ili tako nekog s "ozbiljnim godinama na faci", pa ćeš vidjet da će pokazat više respekta...
Da samo vidiš, kako su mi bez pogovora, i ODMAH prihvaćali skuter... kad bi došao tamo "namrgođen" ko olujni oblak :lud:
Oni će mene motat, pa platio sam im skuter, zato da se ne jeb.. sa polovnjacima, i OČEKUJEM I ZAHTIJEVAM potpunu tehničku/mehaničku ispravnost !!! Za to postoji garantni rok, da se isprave eventualne mane, nastale pri proizvodnji...
Bongo:
hehe...da mlad.....40 i nekaj sitnog :icon_biggrin:
ma nedam se vozat, al već mi je pun kufer ići stalno na servis, a dam se kladit da je neka nbanalna stvar. zato sam i pital ovdje ako netko zna kakvo rješenje.
Ali vidim da mi ne gine opet odlazak k njima, a i znam kaj me čeka: ostavite skuter pa bumo pogledali :sad3:
Genesis051:
Pa to je dobar kompliment (kad sam već uneredio motku, i zaboravil tvoje godine ::) :dontknow:
Sorry !!!
Ali svejedno, ne daj se... "visi" kod njih dok ti to ne riješe kako treba... da ne bi bio onaj :
Kad padobrancu zaštekaju oba padobrana, i pada... a u susret, sa zemlje, mu doleće neki tip...
Padobranac pita: Jeste li vi iz servisa za padobrane !!!??!... - NE! Ja sam iz barutane ! :icon_biggrin:
Da ne bi bilo: ja sam sa skutera !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju