Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć: curi benzin

<< < (4/5) > >>

Bongo:
Nisam baš primjetio (ili mi je promaklo) da večina članova kad riješi svoj problem i napiše kako je taj problem na kraju i riješen.
Zato ja ovdje nastavljam epopeju sa mojim curenjem benzina.

Danas bio na servisu i opet gledali i ništa.
I onda dečko odšarafi čep i upali motor. U rezorvoaru je bila oko 1 litra benzina (inače stane 7) A benga počne špricati van ko na vodoskoku. I zovu ljudi Split (piaggio centar) i tam im kažu da se isti slučaj pojavio i u Splitu u dva slučaja i da su poslali dopis u Italiju i da čekaju odgovor da vide kaj i kako dalje.
A ništ, vozim se i dalje, benga curi oko čepa (rekli da nema frke). Ne curi baš jako, ali smrdi  :) I čekam petak do kad se nadaju odgovoru. Ljudi u servisu bili susretljivi i nemam im kaj prigovorit. Za sad  :icon_biggrin:
Samo, ako je serija takva, nejde mi u glavu da u Zg još nitko nije skužio.
Je l zna netko nekog tko je kupio novog Mojita i da li ima sličan problem?

Nastavak slijedi nakon petka  :sad1:

Genesis051:
Uhhh... najveća je muka u svim tim stvarima, potrošiš lovu na novi skut/motor, računaš i s tim, da neko vrijeme NEĆEŠ imati nikakva njasra, a onda te krene... ma, i samo jedan problemčić, koji se ne riješi u 24 h,  ide na živce (naravno sudim po sebi)... Kupiš novo da se možeš vozit, a ne dežurat po servisima...

Bongo:
E da, to je i bil razlog da sam kupil novi skut, a ne neki rabljeni kak su me frendovi nagovarali. No, nedam da me ta sitnica pokoleba. Ipak je to samo sportska nesreća  :frajer:
No da mrzim ići na servise, to je činjenica. Iz tog razloga i mijenjam aute svake dvije godine, ali kak se veli u ovim krajevima: svaka rit dojde na šekret  :icon_biggrin:

Dungeon Keeper:
OIL aprillia  :laughing6:

Meni je curaila voda na cepu, imao sam gresku serijsku na zici pa je bacala struju po sasiji i tako, a nov skuter.
Iz slike ti ne mogu nikako pomoci. Probaj metodom eliminacije. Zacepi neke od rupica pa vidi. Ako nebude pustalo vise znas, a ako bude, opet znas ;).

Bongo:
Bio danas na servisu. Javili im u čemu je problem. Mislim da je ono kaj je rekel Mr J (bravo majstore) Htjeli da dans ostavim skut i dođem sutra po njega. Ali kako dolazi vikend i bližim se 500-tom kilometru, odgodio za ponedjeljak, pa da oda skinu i blokade.
Hvala svima na savjetima.
Izvještaj slijedi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju