Tehnički kutak > Tuning skutera
LPG u skuter......?????
zeto:
--- Citat: GUGY - 13 Kolovoz, 2009, 21:26:52 --- :sad3: :nono: :sad3: Nebi ga mogo registrirat.. Inače ima jedna Aprilia AREA u Osijeku ali samo za pokazivanje ...
--- Kraj citata ---
ma znam za registraciju, poslije ga ugradiš.......i skineš prije rege,ista stvar ko i sa blokadom.....
al nisam čuo u osijeku da netko to ima, jedino znam da je košćak bio ugradio na neku staru hondu, i kažu da malo troši i dobro ide.......mašina je zračno hlađena, ko i kod mog kymca, čak mislim da su mašine identične ili??????
evo njegova stranica:
http://www.koscak.hr/
pa odeš na: zanimljivi projekti naše tvrtke, i druga stranica.......crvena honda, a ugrađivali su još na kosilicu i agregat
ima dosta stranica, gdje su ga ljudi ugradili, pa sam na nekima našao odlično izvedene boce, kojih nema za kupiti kod nas......jedino da se naruči, baš posebno pravljene za motore......kod nas se može nešto napraviti,al to je sve teška kemija.......a vani kompleti dođu oko 100 dolara, što nije puno........
Iwo SR Tuono:
Na RS 250 to je isplativa investicija XD :D
haha,nebudite smjesni s tim,na vx-a koji trosi 3 litre kad ga tares stavljat plin to je bas ciganluk... :laughing6:
MotoManijak:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Kolovoz, 2009, 21:35:51 ---Na RS 250 to je isplativa investicija XD :D
haha,nebudite smjesni s tim,na vx-a koji trosi 3 litre kad ga tares stavljat plin to je bas ciganluk... :laughing6:
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slazem
GUGY:
Neznam kako ide na zrakom hlađene mašine jer plinski rasparivać koristi vruču vodu za rasparivanje plina da bi lakše detonirao...
A druga stvar koliko bi taj skuter bio teži sa plinskom instalacijom? Brijem minimalno 20kg a na tu težinu dodajte svoju težinu i več smo blizu max nosivosti.
3 stvar sa tolikom težinom kakve su performanse itd...
Ma ima tu čimbenika ....
zeto:
--- Citat: GUGY - 13 Kolovoz, 2009, 22:18:22 ---Neznam kako ide na zrakom hlađene mašine jer plinski rasparivać koristi vruču vodu za rasparivanje plina da bi lakše detonirao...
A druga stvar koliko bi taj skuter bio teži sa plinskom instalacijom? Brijem minimalno 20kg a na tu težinu dodajte svoju težinu i več smo blizu max nosivosti.
3 stvar sa tolikom težinom kakve su performanse itd...
Ma ima tu čimbenika ....
--- Kraj citata ---
može biti isparivač bez vode,ako nije veliki potrošač........
težina bi se povečala, to je neizbježno.......a mislim da bi potrošnja nešto neznatno porasla, a performanse skoro iste ko i sa benzinom......nenalazim da je to netko probao kod nas, da ima izmjerena ubrzanja il mjerenje snage, pa da se vide rezultati......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju