Tehnički kutak > Tuning skutera
LPG u skuter......?????
Keky.sb:
malo veća potrošnja je plina nego benzina. samo nijansu je vozilo slabije na plin, gotovo neprimjetno kod auta, a sada ne znam kod skutera.
vi kako hoćete, ali ja ne dam plinu blizu mog motora. nije to taj gušt. auto se smiri kada je na plinu i nije toliko živčan. da je litra benzina 50 kn, briga me. ja vozim benzinca i koliko imam para, toliko ću ga voziti. vozim samo auto na plin i to je to. ali kad se ovaj auto proda, ni u auto više ne trpam plin.
sračunajte si da je plin sada 4.04 kn i odmah u startu date 2000 kn + ne znam koliko je da provedete kroz prometnu i atestirate bocu. vjerojatno min 500 kn (kod auta mislim da je oko 1200 kn). sad računajte koliko se morate voziti da se to isplati, a znaš da voziš štednjak na plin.
psycho:
a o cem vi ovdje razglabate :'( smjesni ste
ako nemas love za benzin sto ce ti scooter naj jednostavnije bi onda bilo da se vozimo na helij
i dok jos racunas izdatke za plin i sve ostale gluposti i to da neznas kad ce ti jajca odletit u nebo
plus to sve jos unistavas masinu i slicno po meni treba zabranit upotrebu plina na bilo kakvom vozilu
a jos bok ti ode neki dio sto nemozes sam popraviti pa kad pljunes 100 ili vise eura za glupost koju si si sam sebi priustio
to bi bio posao
a eto ti probaj pa mi javi :dontknow:
ProDriverGT(TGB):
Svi pricate o manjoj potrosnji s plinom,a niko ne spominje kolko se jos na snazi gubi dok se vozis plinom..nikad to nebi stavio na bilo koji skuter niti auto..
Keky.sb:
--- Citat: psycho - 04 Listopad, 2009, 14:23:28 ---a o cem vi ovdje razglabate :'( smjesni ste
ako nemas love za benzin sto ce ti scooter naj jednostavnije bi onda bilo da se vozimo na helij
i dok jos racunas izdatke za plin i sve ostale gluposti i to da neznas kad ce ti jajca odletit u nebo
plus to sve jos unistavas masinu i slicno po meni treba zabranit upotrebu plina na bilo kakvom vozilu
a jos bok ti ode neki dio sto nemozes sam popraviti pa kad pljunes 100 ili vise eura za glupost koju si si sam sebi priustio
to bi bio posao
a eto ti probaj pa mi javi :dontknow:
--- Kraj citata ---
lol pa plin je sigurniji od benzina. osim toga za mašinu je zdraviji plin. na sve ostalo potpis.
psycho:
samo daj probaj pa javi za iskustvo
a to da je plin zdraviji od benzina nemoj pricat zasto svabe koji su osmislili auto plin nisu krenuli u serijsku proizvodnju automobila
s plinom jer ce za 2 godine biti neisplativo te ce samo popusit s tim
a sad koliko moze biti zdrav plin za masinu u to necu previse ulziti jer nisam strucnjak na tom podrucju ali to nije to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju