Tehnički kutak > Tuning skutera

Mjenjanje ulja ns SF2

<< < (4/5) > >>

Drnda:
ja sam ga okrenuo okomito i izlio, prije malo ga vozi da se prijenos zagrije da lakse iscuri svo ulje
iza samo nagnuo naprijed i kroz cep stavio od benze crijevo i utocio, kada ga spustis u normalni polozaj to ti je taman kada kroz tu rupu ne curi ulje, van, aku si nalio vise pusti da visak izadje sam i zacepi...

iPro:
znaci:

1. malo se vozim da ulje postigne manju viskoznost
2. skuter postavim u okomit polozaj i odsarafim cep od ulja i cekam da ulje istece
3. kad ulje istece vratim scoot u vodoravan, tj. normalan polozaj
4. ulijem ulja cca 1,2dcl (ak je previse isteci ce van) - najjednostavnije debelom špricom  :icon_biggrin:
5. začepim
6. gasssssss

Jesam sve pohvatal?  :toothy9:

Drnda:

--- Citat: iPro - 13 Kolovoz, 2009, 21:07:23 ---znaci:

2. skuter postavim u okomit polozaj i odsarafim cep od ulja i cekam da ulje istece
4. ulijem ulja cca 1,2dcl (ak je previse isteci ce van) - najjednostavnije debelom špricom  :icon_biggrin:
5. začepim
6. gasssssss

Jesam sve pohvatal?  :toothy9:

--- Kraj citata ---
jesi....
a kada lijevas u njega ulje, mozda ti je lakse ako je nagut naprijed malo, ali sam ces dok budes radio skuziti... :icon_thumright:

iPro:
ok, hvala svima na savjetima  :icon_thumright:

spyke#1:

--- Citat: iPro - 13 Kolovoz, 2009, 21:07:23 ---znaci:

4. ulijem ulja cca 1,2dcl (ak je previse isteci ce van) - najjednostavnije debelom špricom  :icon_biggrin:
5. začepim
6. gasssssss

Jesam sve pohvatal?  :toothy9:

--- Kraj citata ---

sa špricom ulje isto tako možeš izvadit van. nagneš motor na jednu stranu(staviš ga ne centralnu il bočnu kaj već imaš, nekaj malo postaviš pod prednji kotač da ulje ode iza i nagneš ga na jednu stranu). crijevo za gorivo gurneš u kut u kojem je ulje i špricom izvučeš van. ako imaš kompresor još možeš s njim unutra ispuhat (isto natakneš crijevo za gorivo) i sve bude izletilo van

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju