Tehnički kutak > Tuning skutera

Mjenjanje ulja ns SF2

(1/5) > >>

iPro:
Kak promjeniti ulje na sf2 posto ima samo jedan šaraf iza (vodoravno)???

Kak da ulje izvucem van i onda opet natocim, tj. koje je najjednostavnije rješenje. Sta su morali bas zakomplicirat stvar, nisu mogli stavit jedan gore za natakanje i jedan dolje za puštanje  :toothy11:

Ako ima ko kakav video/slike bio bih jos sretniji  ;D

gokiSP:
pa trebao bi bit neki saraf za ispustit ulje.. :icon_scratch: ako nema nemas puno opcija, jedna je da skines poklopac prijenosa i tako ispustis ulje a druga je da skines masinu i okrenes ju naopako i tako ti je onda ovaj saraf koji je gore dole al ja osobno bi rade otvorio prijenos i ljepo uredno sve to ispraznio

iPro:
vidio sam jednom jedan video na jutubu gdje su likovi doslovno zapelali skuter na zid tak da je bio u okomitom polozaju i jednostvano su ispustili ulje, al nije bilo prikazano kak su natrag dolijali ulje. Vjerujem da postoji jednostavnije rjesenje, pa sam mislil ako tko zna  :)

Radi mi kolega u servisu, al je u tolikoj guzvi da mi jednostavno ne stigne to slozit, pa sam mislio ak on to sutra ne rjesi da sam nesto iskemijam  :toothy11:

igor.sb:
koliko imas km, ak je 20t ok, ak nije nemas potrebe dirat  :laughing6:

iPro:
oko 17-18k (neznam tocno jer mi kolometar sajla nije radila jedno debelo vrijeme).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju