Općenito > Propisi
Oprez Bjelovar akcija na sve sa 2 kotača
MotoManijak:
--- Citat: Luka 0101 - 13 Kolovoz, 2009, 15:04:32 ---isssss to onaj kaj ide 120 lol
--- Kraj citata ---
NE 120,to je drugi.a i ovaj sta sam reko da ide 12o izgleda da lazu satovi.jel svi me uvjeravaju da satovi od auta i skutera lazu.KAD ZIVIM U SELU.NAJBOLJE U POLJE.TAM ONI NECE IC
andy:
A ja se vozo po Bj-u, svaku ulicu prošo, haha.. A neam ni blokade ni niš.. Il iam sreće il ti nevalja dojava nostra :icon_tongue:
nostra:
--- Citat: andy - 13 Kolovoz, 2009, 16:26:04 ---A ja se vozo po Bj-u, svaku ulicu prošo, haha.. A neam ni blokade ni niš.. Il iam sreće il ti nevalja dojava nostra :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
neznam..uglavnom dobro si prošao meni je kolega javio kojem negine 60 dana zatvora ako ga još jednom ulove...uglavnom vidio je na svoje oči u centru kako su nih zaustavljali pod rotirkom a njegov motor je bio predmet promatranja jednog policajca na motoru koji je 20 m od njegovog parkirao i čekao ovog da sjedne i krene...uglavnom kolega je zvao vezu u policiji koja mu je rekla da danas imaju kao neku akciju...ja nisam imao direktan kontakt nego sam tako saznao :icon_scratch:
R3nchi:
--- Citat: nostra - 13 Kolovoz, 2009, 17:05:26 ---neznam..uglavnom dobro si prošao meni je kolega javio kojem negine 60 dana zatvora ako ga još jednom ulove...uglavnom vidio je na svoje oči u centru kako su nih zaustavljali pod rotirkom a njegov motor je bio predmet promatranja jednog policajca na motoru koji je 20 m od njegovog parkirao i čekao ovog da sjedne i krene...uglavnom kolega je zvao vezu u policiji koja mu je rekla da danas imaju kao neku akciju...ja nisam imao direktan kontakt nego sam tako saznao :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
kolega ti je kreten
nostra:
--- Citat: R3nchi - 13 Kolovoz, 2009, 17:37:56 ---kolega ti je kreten
--- Kraj citata ---
a koji si sad ti da imaš takve ulete,ko je tebe šta pito? :angry7: suzdržat ću se.... idem prat skuter...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju