Općenito > Propisi
Oprez Bjelovar akcija na sve sa 2 kotača
MotoManijak:
nama po gudovcu se stalno vozaju.kazu da nekakav tip na kraju sela sadi travu pa se onda stalno vozaju
zac183:
--- Citat: R3nchi - 13 Kolovoz, 2009, 17:37:56 ---kolega ti je kreten
--- Kraj citata ---
S KIM SE ON SVAĐA ?????
R3nchi:
--- Citat: nostra - 13 Kolovoz, 2009, 17:44:06 ---a koji si sad ti da imaš takve ulete,ko je tebe šta pito? :angry7: suzdržat ću se.... idem prat skuter...
--- Kraj citata ---
Onaj kod koga si se raspitivao za jaknu... :confused5:
Osoba kojoj zbog prometnih prekrsaja prijeti 60 dana Zatvora je nista drugo nego Kreten!! :angry7:
Rado cu poslusati tvoj stav...
zip boi:
hehe pa niko nije nit rekel da ima tolko prekrsaja da ce dobit 60 dana zatvora možda je uzel tic-tac u dućanu i dobil uvjet :toothy10: a to kaj si ti ograničen na 60 km/h , a u bj su ograničenja 60 m/s to je druga stvar uglavnom nek se dečko vozi najbolje i najbrže kaj zna njegov život je u pitanju i ja bi se vozil tak da mi skuter ide ko sotona...... :notworthy: :headbang: :glasses9:
nostra:
--- Citat: R3nchi - 14 Kolovoz, 2009, 00:42:06 ---Onaj kod koga si se raspitivao za jaknu... :confused5:
Osoba kojoj zbog prometnih prekrsaja prijeti 60 dana Zatvora je nista drugo nego Kreten!! :angry7:
Rado cu poslusati tvoj stav...
--- Kraj citata ---
ma vidi,nepoznaš ga,neznaš šta vozi(kako vozi) i zašto je uvjetnu dobio...uz to prijatelj mi je i kad netko tako srere polirane kvake po nekom umjesto da pita šta je bilo ako ga baš zanima,onda imam osječaj da mi netko kičmu čupa...
eto to je moj stav...
--- Citat: zip boi - 14 Kolovoz, 2009, 08:49:42 ---hehe pa niko nije nit rekel da ima tolko prekrsaja da ce dobit 60 dana zatvora možda je uzel tic-tac u dućanu i dobil uvjet :toothy10: a to kaj si ti ograničen na 60 km/h , a u bj su ograničenja 60 m/s to je druga stvar uglavnom nek se dečko vozi najbolje i najbrže kaj zna njegov život je u pitanju i ja bi se vozil tak da mi skuter ide ko sotona...... :notworthy: :headbang: :glasses9:
--- Kraj citata ---
nije radi brzine,vozi motor i ide ko sotona ali vozi pametno(pogotovo u naselju/gradu)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju