Pozdrav ljudi vec neko vrijeme tražim po forumu temu koja bi mi odgovorila na pitanja.Pa sam odlucio potražiti pomoć
i pitati vas sve na jednom mjestu:
Gilerra runner sp 3,5 god star prešao 9000 km.Skut je očuvan i ko nov.
1. Šta mijenjati: promjenio sam do sad samo remen prošle godine i od onda prešao cca 1500km?
2. Kad je skut na rezervi i kad je ugasen svijetli mi jedan dio obrtaljke to mi je sjebalo vec 2 akumulatora pa ga vise ne mogu upaliti na starter, i dali je zbog toga moguče da mi skut ide sporije?
3. Dali trebam mijenjati svijećicu na skutu ako ju imam od kad imam skut i koju staviti?
4. Na servis više ne idem jer su me sjebali pa skut vozim kod majstora koji se kuži više nego ja u to.Ali zanima me vaše mišljene:imam serijske rolice na skutu ne znam koliko ih ima ali on je izvadio njih par i rekao da se više vrti i brze ide.Meni se cini da se samo vise vrti (dere se ko lud u startu ide do 11-12 kasnije padne na 9)a ide isto ili cak slabije.Dali trebam staviti sve rolice natrag?
5. Gdje ima u ZG-u,koji spuh kupiti i koliko dođe za moj skut da nije skup.(znam da paše zx i rr)?
Sve blokade su skinute (karb,vario,spuh) ne može nikak do 80 km/h a prije bez problema.
Ljudi pomažite unaprijed vam zahvaljujem