Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot speedfight 2 vs. Aprilia sr 50

<< < (3/4) > >>

baraba:
Ja imam SF2 i frend na apriliji di-tech me oper bez po muke, jer moj skut stane na 85, a njegov ide 90 km/h.
Ubrzanja do 75 su nam podjednaka, ali može biti da je stvar u mojim rolicama i remenu koje nisam mjenjal jaaako dugo, dok je on stavio nove nedavno. Još su dva sr-a u Josipdolu, jedan me prije mogao oprati, ali više nejde, a drugi je uzet polovan i nikad nije išao dobro. [svi skuteri su serijala]

Mr J:
To godiste imas i Apriliju SR karburator verziju sa morini masinom i ona je bolja od di techa... Di tech je povucen sa naseg trzista jer se pokazao dosta losim rjesenjem, cesto mijenjanje skupih svjecica (120,00 kn iridium), nemogucnost tuninga jer je tuning set za di tech jako skup, zbog elektronike.
Za di techa niti nase gorivo nije najbolje, previse elektronike...

Inace serijale di tech manje trosi od karburatora i nesto brze ide...

Peugoet i Aprilija karb verzije su po kvaliteti tu negdje, rekao bih da je Aprilija za mrvicu bolji izbor...  :icon_thumright:

Nikon:
a izmedju ostalog peugeot ima mono vilicu..

bjez od tog i uzmi apriliu  :icon_biggrin:

iron-xxx:
Cuj ak oces ipak uzmi peugeot ja ga licno imam i to ovu zadnju verziju Iron-x skuter je super 4500 km sam preso i nikakvih problema samo svjecica za promijenit i to je to...aprillia ta se kvari non stop nosi to...nije nes prestjerano brz moj sa skinutim blokadama ide ravnik 80km/h....uzmi Iron-x ili 307 WRC sto puta su bolji od aprillie....pozzz i sretno pri kupnji :headbang:

igor.sb:
malo glupo odgovarati na temu koja je stara 2 mjeseca od zadnjeg posta, decko vec ima peugeota

i nemoj pricati gluposti kako je peugeot bolji od aprilije, da ne ispadne da svako svog konja hvali, to svi znaju, a svatko ce reci aprilija

a pogotov ove nove (piaggio) jer od toga NEMA bolje, takav skuter ne postoji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju