Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot speedfight 2 vs. Aprilia sr 50

(1/4) > >>

tHE CHE:
Prodao sam svoj motoric i sad bih kupio jedan od ova dva,50 kubika naravno.Zanima me koje su prednosti a koje mane,godiste od '02 do '04.
Znam da aprilia ima INDŽEKŠN,nema fergazer,ali nisam siguran za peugeota sta on ima.Sta je sa onim Peugeot X-race i WRC,jesu li oni sta bolji od obicnog?

Mozete li mi savjeovati sta je bolji odabir,motor mi treba samo za voznju,nista vise...kakvi su kvalitetom?
za sad mi se aprilia vise svidja

moze li elektr. blokada na apriliu?ona za 50kn? :toothy10:

unaprijed hvala za odgovor

Shevinho:
A kaj ćeš da ti rečem... Sad budu svi da ja aprilia puno bolja od peugeota... Ja osobno imam peugeota i da nije zaribao mojom krivnjom još bi i sad vozio, a za apriliu nemogu puno toga reč jer baš nisam upučen u taj skut... A opet ako je skut polovan, trebaš gledat u kakvom je stanju... Jedino znam da ti peugeoti nisu baš za tuning iako ima nekih iznimaka...Neznam nek ti odgovori neko iskusniji u ovom podričju :laughing7: I mislim da oni peugeoti WRC su imali plinski amortizer

ivanm:
ako gledaš godišta 2002-2004, onda su tu negdje, mašine su slične, aprilia je imala morini a kasnije piaggio, (samo 2004.), pežo ko pežo.. bila je im aprilia sr www, ona je imala minareli AC mašinu, a od injectiona bježi..
kvaliteta je tu negdje, pouzdanost također, aprilia je puno upravljiva, stabilnija, dok je pežo za mirniju vožnju, ima mekši ovjes, nešto slabije kočnice..
ako nađeš sr-ku 2004. godište sa piaggio mašinom, onda je to već nešto, a ovo drupo je sve slično..

marko.p:
neznam šta da kažem...ja imam sf2 i moj friend ima sr50...ima 8 000 km manje od mene a ima više problema...
njemu ne puni akumulator,mjenjao je cjelu instrument ploču,puno puta neče upalit,ajnšpric stalno zeze,pastike mu skroz poblijedile...sf2 ti ima slabije kočnice,nešto je sporiji...wrc ti ima plinski amortizer,alu podnice,ljepše retrovizore ali sve drugo je isto...x-fight ima samo alu podnice i ljepše retrovizoe...a i sr50 ti nema dugo svjetlo...

StreetRunner:
Ako uzimaš novo onda uzmi Apriliu SR50 jer je definitivno bolja od Peugota.Ako uzimaš polovno onda uzmi Peugota SF2(ako nađeš WRC još bolje)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju