Općenito > Generalno o skuterima

T: pomoc u odabiru skutera...

<< < (6/7) > >>

spyke#1:
ja bi na tvom mjestu uzeo Stalkera/Typhoona. nisu neki ljepotani, al ako se normalno održavaju strašno su zahvalni. kasnije se na njima možeš naučit i šarafit, i stuntat, a i uvijek se daju prodat

motov3x:
kompa moja radilica na sf-u nije mjenjana vec 15k km
a malaguti je ruzan
ja bi ti reko da uzmes sf, svi seru po njemu, al nije los
ja stavio auspuh gianneli i svaku serijalu od 50 ccm dobijem

animatrix:
a jbg, sve ti je to sreca... ja da sada biram skuter, uzeo bih onoga koji ima vise dijelova pa makar se ne kvario, al da sam ja siguran da cu moc nabavit i polovan dio... a to piaggio i minarelli daju... morini je vec rijedji..

dino gp1:

--- Citat: KazST - 12 Kolovoz, 2009, 17:33:19 ---ma ocu uzet najvecu kantu od motora samo da pali i da radi normalno...to mi je za naucit se vozit...onda poslin kako bude... a sta se tice roxa ili runnera...runner mi je preskup jer cu ga skucat, tako da WASTE OF MONNEY, a aerox mi je sjeban jer mu je sic za suvozaca sjeban totalno tako da nemogu nikog sidat na njega..uzeo bi fantoma mogu ga nac jeftinog za 3500 4000kn u splitu polovnog netriba bit nesto extra ocuvan jer cu ga ja ionako satrat...

--- Kraj citata ---

Onda kupi baotian, nije preskup pa ti neće bito žao ako ga slupaš :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: dino gp1 - 14 Kolovoz, 2009, 09:43:56 ---Onda kupi baotian, nije preskup pa ti neće bito žao ako ga slupaš :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja se nebi učio na takvom motoru  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju