Općenito > Generalno o skuterima
T: pomoc u odabiru skutera...
KazST:
Imam 15godina iz Splita sam... :-[ i kupujem svoj prvi skuter. Nemogu se pohvalit da znan vozit motor nesto extra al znan ih vozit jer san cesto uzimao od prijatelja motore. Jel mi mozete savjetovat neki polovni motor koji je ono dobar i da nije skup...I ako neko prodaje nek se javi(po mogucnosti splitsko-dalmatinska)
Hvala unaprijed
aeroxtuning:
trebao si ovu temu stavit u opcenitu diskusiju,ali ajd sredit ce mod
imas par oglasa tu na forumu,nisu iz splitsko-dalmatinske ali eto....savjet,neces pogrijesiti sa niti jednim modelom iz piaggio grupacije:runner,nrg oni su vodeno hlađenje..stalker zracno hlađenje,ali ako ciljas i na izgled onda uzmi ili runnera ili nrg-a....imas minareli:aerox,aprilia sr...vodeno hladenje.....yamaha neos ac opet ista prica sa izgledom.....eto ima jos modela,ovi su najcesi,imas najvise dijelova za njih,mogu se nac u jako dobrom stanju po povoljnoj cijeni
kristijanSR70:
--- Citat: KazST - 12 Kolovoz, 2009, 00:18:32 ---Imam 15godina iz Splita sam... :-[ i kupujem svoj prvi skuter. Nemogu se pohvalit da znan vozit motor nesto extra al znan ih vozit jer san cesto uzimao od prijatelja motore. Jel mi mozete savjetovat neki polovni motor koji je ono dobar i da nije skup...I ako neko prodaje nek se javi(po mogucnosti splitsko-dalmatinska)
Hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
koliko love otprilike ?
KazST:
do 5 6 tisuca kuna...
Faba:
kaj kazes na ovo
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-izvrsno-stanje-povoljno-oglas-553554
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju