Općenito > Generalno o skuterima
T: pomoc u odabiru skutera...
dino gp1:
--- Citat: KazST - 12 Kolovoz, 2009, 14:16:09 ---znaci sf odpada... :angry7: uz to cua san da mu se prijenos pregrijava kad se dize na zadnje...
Znaci fantoma cu vjerojatno uzet... Jel se moze igdi nac otprilike za 4-5 000kn... Trazin serijalu jer se ovi precesto kvare a neman zivaca to trpit...
Fala svima :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Za 5-6 hiljada kuna bi se dalo naci (serijalu) :icon_thumright:
MotoManijak:
ea jos najbolje od svega bi ti dilo ak bi mogo nac derbia gp1.----zvjer od motora
dino gp1:
--- Citat: MotoManijak - 12 Kolovoz, 2009, 15:22:43 ---ea jos najbolje od svega bi ti dilo ak bi mogo nac derbia gp1.----zvjer od motora
--- Kraj citata ---
Tesko za tu lovu koju misli potrositi na skuter :)
MotoManijak:
pa nek malo digne ljestvicu da se kasnije nkaje.ja da nekupujem 125icu sto posto bi uzeo derbia al mi je 125ica derbi preskupa jel moram ic na novi motor jel starom pase da novo kupuje pa cu onda uzet pgo g-max 125 ccm 4t .isto jako dobar motor
KazST:
ma ocu uzet najvecu kantu od motora samo da pali i da radi normalno...to mi je za naucit se vozit...onda poslin kako bude... a sta se tice roxa ili runnera...runner mi je preskup jer cu ga skucat, tako da WASTE OF MONNEY, a aerox mi je sjeban jer mu je sic za suvozaca sjeban totalno tako da nemogu nikog sidat na njega..uzeo bi fantoma mogu ga nac jeftinog za 3500 4000kn u splitu polovnog netriba bit nesto extra ocuvan jer cu ga ja ionako satrat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju