Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
zipst:
kakva sapunica totalno bzvz......ova glupa rasprava se moze otegnit godinama bez ikakvih problema, parite mala dica iz vrtica, nema tu nikakvih rasprava i prepucavanja ti meni ovo, ja tebi ono, vas dvojica, trcite svaki na svoju stranu, jedan u postu, drugi na banku, rijesite potvrde i stavite ih ovde, pa da se lipo vidi ko koga i zasto :sex2: i to je to, nema tu velike filozofije :joks:
luna500rr:
--- Citat: zipst - 11 Kolovoz, 2009, 18:06:17 ---kakva sapunica totalno bzvz......ova glupa rasprava se moze otegnit godinama bez ikakvih problema, parite mala dica iz vrtica, nema tu nikakvih rasprava i prepucavanja ti meni ovo, ja tebi ono, vas dvojica, trcite svaki na svoju stranu, jedan u postu, drugi na banku, rijesite potvrde i stavite ih ovde, pa da se lipo vidi ko koga i zasto :sex2: i to je to, nema tu velike filozofije :joks:
--- Kraj citata ---
Kad ce Rodrigo :sex2: Marijanu?
Kome ce ostat firma?
Nikon:
--- Citat: efz - 11 Kolovoz, 2009, 17:30:37 ---da mi je samo znat ko si ti da pises jel sam ja pametan ili ne, a i o pameti bi bas sa tobom moglo pricat ::)
--- Kraj citata ---
pa moglo bi da si pametan ovako mi se neda sam sa sobom pricat...
odi zuri u sunce ili tako nesto i bavi se svojim poslom
pusa
efz:
--- Citat: Nikon - 11 Kolovoz, 2009, 18:15:05 ---pa moglo bi da si pametan ovako mi se neda sam sa sobom pricat...
odi zuri u sunce ili tako nesto i bavi se svojim poslom
pusa
--- Kraj citata ---
jako zreo i pmetan odgovor :icon_thumright:
black-rox:
Kako ovo riješiti vrlo jednostavno,stavite sliku uplatnice,sliku od pošte od onog paketića da je poslan paket i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju