Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (8/52) > >>

gokiSP:

--- Citat: marko1990 - 11 Kolovoz, 2009, 16:46:54 ---goki j#bote tih 100 kn,pa j#bote onda mene poštar opljačkao...platio sam sve kupa 140 kn tu negdej ne sjećam se..i bila je otkupnina i vidio na kutiji pisalo 100 otkupnina majke mi!!!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

nemoj ti meni 'j#bote tih 100kn' ja kad sam ti to objasnio ti si ljepo rekao da to nije tvoj problem i da ti nemas nista vise s tim..i ja stvarno ne kuzim kako si platio 100kn otkupnine ako sam ja poslao paket za koji NIJE bila navedena nikakva otkupnina..nije mi se dalo navlacit tu po forumu al eto ti optuzujes ovoga pa onda cu i ja napisat iskustvo s tobom..

marko1990:
daj mi broja racuna i saljem ti pare...i bez netreba i nije vazno nego mi jednostavno da broja racuna....e da pa ja sam stavio sliku da sam uplatio novce..još doma čuvam i imam ih!

gokiSP:
eto vidis moram te tu javno prozivat da bis ti sjetio se uplatit tih 100kn..a kad smo pricali nasamo nisi htio ni spomenut da bis uplatio novce nego si fino elegantno rekao da to nije tvoj problem

efz:

--- Citat: Nikon - 11 Kolovoz, 2009, 15:47:13 ---a da ti gledas svoja posla,

pametniji si kad nista ne pises

--- Kraj citata ---
da mi je samo znat ko si ti da pises jel sam ja pametan ili ne, a i o pameti bi se bas sa tobom moglo pricat ::)

Drnda:
sutra je blacknaranca rekao da ce mi uplatiti lovu na racun.. i poslije jos dio love. eto ja sam mu vjerovao.. vidjeti cemo sutra jeli bilo opravdano....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju