Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (5/52) > >>

igor.sb:
ok naranca povlacim sto sam napisao

a sto se tice poste moze se lako dokazat jer paket preuzet il nije

a ako se zagubio moze se pokrenut povratak paketa tako nesta su meni u posti objasnjavali

:hello: :hello:

BlackNaranča:
da da se on nije javio 2-3 tjedna nakon svega toga.. neznam koliko dugo on je poceo protiv mene pisat...
i to je problem sto ja nisam mogao onda potvrdu nabavit ,a sad je vec proslo 2-3 mjeseca...

gokiSP:
u posti mozes dobit informaciju di je paket zavrsio i dali je uopce poslan a ako je izgubljen moras imat potvrdu s kojom odes u postu i dobijes od poste novce kolko je vrijedio paket, zato kad saljes napises vrijednost..

Nikon:

--- Citat: efz - 11 Kolovoz, 2009, 13:35:19 ---Jbg. nisi imao srece, valjda nije prioritet ovakvima stati na kraj, bitnije je kaznjavat clanove poput "ekipe iz kvarta" :dontknow:

--- Kraj citata ---

a da ti gledas svoja posla,

pametniji si kad nista ne pises

--- Citat: igor.sb - 11 Kolovoz, 2009, 15:42:53 ---ok naranca povlacim sto sam napisao

a sto se tice poste moze se lako dokazat jer paket preuzet il nije

a ako se zagubio moze se pokrenut povratak paketa tako nesta su meni u posti objasnjavali

:hello: :hello:

--- Kraj citata ---

igor je lipo napisa...
znas datum, znas kad si sla.. imas otic dole i izjebat in sve po spisku dok ne daju potvrdu... a moras je dobit ...

kad je dobijes stavi na forum i ti si cist a onda ce on dobit ban ....
bia san na njegovoj strani al kad kaze goki da ga je zajeba za 100kn (ono stvarno cifra za sporkat obraz) ...

sad je na tebi da doneses potvrdu, a i tako ti treba za sud pa je mroas vadit prije ili kasnije :)

BlackNaranča:
da imas pravo nikon, otici cu ovih dana i pricat cu dolje s njima vec jesam bio s rotieljima pa nisu dali...
e ali kad ja to postam... onda stvarno ce bit smjesno sve ovo skupa.. al valjda marko zna da nemogu dobit potvrdu kad je izgubim pa me jebe u mozak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju