Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (4/52) > >>

PROOF:
i sad je marko ispo ganci??hahaha koji likovi...

BlackNaranča:
taj marko sere vi to ne shvacate al meni je zabranjeno komentirat jer ova me hoce tuzit..
kako da ja vama dokazem ... mami sam jedva objasnio i shvatila je kad je isla u postu i provjerila da je paket poslan, i rekla je nek samo cekam njega da me tuzi. pa cemo vidjet. eto toliko o tome, ja samo mucim radi toga sto hocu da vidim ovoga decka na djelu, a pokusavam samo prodat svog zx-a na ovom forumu sam od 2007. godine i napravio sam neke problemcice ovako zajebancija na forumu i svada samo s jednim clanom ...to je sve.. i prije marka sam trgovao s jednim likom kupio sam farove u njega, on je poslao farovi dosli, ja ga zamolio da me priceka 2-3 dana da uplatim i pricekao je , uplatio sam mu na ziro racun, nikad s nikim problema do ovog sad...

PROOF:
idi na postu i reci nek ti daju potvrdu da je poslan paket i stavi ju tu na forum i rijesiso si se svega...

gokiSP:

--- Citat: PROOF - 11 Kolovoz, 2009, 15:33:28 ---i sad je marko ispo ganci??hahaha koji likovi...

--- Kraj citata ---

ispo je..ja sam sutio jer mi se neda blatit nikoga al eto kad on moze druge mogu i ja njega

BlackNaranča:

--- Citat: PROOF - 11 Kolovoz, 2009, 15:37:38 ---idi na postu i reci nek ti daju potvrdu da je poslan paket i stavi ju tu na forum i rijesiso si se svega...

--- Kraj citata ---

jel vi znate kada je to bilo u tome je problem sto oni meni nisu mogli novu potvrdu izvaditi... neznam zasto al nisu mogli kao... jer to pise smao u njihovim nekim knjigama.

a glavni problem glavni je, nastao kad sam ja rekao da sam izgubio potvrdu ja kreten bacio, i rekao to njemu, al sam rekao da je paket poslan...  al da nemogu mu potvrdu slikat i da ce mu doci u roku od 2-3 dana, jer je on meni unaprije platio a ja sam INZISTIRAO na tome da se ide otkupninom da se nebi koga sjebalo...
a on je govorio da ce na ziro meni uplatit i ja reko ok kad bas hoces...

i eto sranje nastalo ...i reko sam da necu komentirat, sad je ovo stvarno zadnja moja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju