Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
seba:
--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 13:13:23 ---ne, dac ces mi adresu poste i postanski broj i uplatit ces 100kn kako si i tvrdio..ustvari ti si tvrdio da ces uplatit 200kn samo da me se rijesis.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
evo jesam rekao 100 po 100 doc cete na 1100kn :laughing7: :laughing7:
Losinj:
jbt ja nvjerujem kakvih sve likova ima.....goki j#bo ga ti pusti ga u k**ra* i tih 100kn....kad je cigan nek ostane cigan sta da ti kazem...
gokiSP:
necu ga pustit...da mi ljepo kaze gle neman novaca sad nebi nista reko al ovako me vuce za nos ko budalu..e pa dobro..ako cemo se igrat onda cemo se igrat do kraja..
marko uplacujes 200kn?
zipst:
--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 13:19:54 ---necu ga pustit...da mi ljepo kaze gle neman novaca sad nebi nista reko al ovako me vuce za nos ko budalu..e pa dobro..ako cemo se igrat onda cemo se igrat do kraja..
marko uplacujes 200kn?
--- Kraj citata ---
e, jbg, sad su zatezne kamate dosle na red :toothy12:, nije uopce stvar u 100 kn (ups, 200 :toothy10:), nego je stvar principa :frajer: :happy3:
gokiSP:
e pa to..da mi je lipo reka neman novaca nebi mu nista reka al ovako... :angry7: i sad je otisa a nije da adresu te poste koja radi od pon do petka samo 2 i pol sata ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju