Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
Nikon:
nije bit 100 kn... meni ne ide ni u djep niti iz djepa tako da ja nean veze s ovim, samo malo prcam i iznosim cinjenice..
nacina za uplatit ima...
otac, mater, brat, sestra, prijatelji... ne rade svi istovremeno.. das pare i da ti uplate.... platis priki pice i miran si....
bit je nacin kako si osta duzan 100kn i sta si govoria jedno vrime :)
gokiSP:
jebe mi se za 100kn..radi me budalom..prosli tjedan je bila ista prica..ja sam mu dao br. racuna i on je reka uplatit i nije uplatia i eto ja se sad tu bahatim i njemu dizen tlak..al ce mi ga dignut :angry9:
--- Citat: marko1990 - 16 Kolovoz, 2009, 13:02:29 ---nikon razocara si me,banke nemam u blizini a pošta radi kod mene od 8 do 10 i 30(samo 2 i pol sata) i samo od pon do petka....
--- Kraj citata ---
daj mi molim te adresu te poste koja radi 2 i pol sata
marko1990:
ja nisam ostao dužan ja sam gumu platio 100 kn plus poštarina i onda mi goki reko da nije dobio ništa da poaket uopće nije bio kao otkupnina,i sad moja dobra volja i da mi prestane visit za vratom reko jebeš 100 kn poslat ću mu kad stignem,a on me sad napada da nemoram sutra inace ce me banat...mislim...jel vidis kak razmislja....a svatit me neće...a ko da će umrijet od gladi ako mu uplatim u srijedu a ne sutra....
marko1990:
--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 13:07:13 ---jebe mi se za 100kn..radi me budalom..prosli tjedan je bila ista prica..ja sam mu dao br. racuna i on je reka uplatit i nije uplatia i eto ja se sad tu bahatim i njemu dizen tlak..al ce mi ga dignut :angry9:
daj mi molim te adresu te poste koja radi 2 i pol sata
--- Kraj citata ---
ajde dat cu ti adresu goki i ako sam u pravu nemoram ti dat 100 kn??jel može? :icon_thumright:
gokiSP:
ne, dac ces mi adresu poste i postanski broj i uplatit ces 100kn kako si i tvrdio..ustvari ti si tvrdio da ces uplatit 200kn samo da me se rijesis.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju