Općenito > Generalno o skuterima
Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??
sax:
--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 14:02:30 ---sto se tice novca, uplaceno je preko banke? je ? onda ce itekako odgovarati ako ga budes tuzio, biti ce i ovrha i sve ce platiti pa i kamate i troskove!
--- Kraj citata ---
Malo si se preracunao u ovome.Jel mogu ja tebi uplatit na racun recimo 5000kn,eto tako jer imam viska,pa te onda tuzim da si mi htio prodat recimo mobitel,al ga nisi poslao.I ja te tuzim i po tvome dobijem barem duplo.
Dobra pravna drzava,a dalo bi se i zaradit tako sa 2-3 tuzbe mjesecno :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:
Rossi:
--- Citat: eladio - 12 Kolovoz, 2009, 14:02:30 ---blacknaranca je vec imao i pozive od mene! skoro mu se desilo da mu je iskljucen telefon i prijava za zloupotrebu prikljucka za internet!
sto se tice novca, uplaceno je preko banke? je ? onda ce itekako odgovarati ako ga budes tuzio, biti ce i ovrha i sve ce platiti pa i kamate i troskove!
moj prijedlog je da nazoves ali ne njega nego odmah njegove starce za koje sumnjam da su upoznati , i vjerovatno ce ti oni to rijesiti , a dalje te ne interesira...
--- Kraj citata ---
napiso je marko da je prico sa njegovim tatom,mamom i da je mati na kraju ili tata ne sjecam se ...ono grubo ga sto se kaze odjebali ....i rekli nek tuzi slobodno da je njihov sin to poslo i slicno....najbolje ovako kako sam ja napiso da uradi Mandarina...ili ako ne bude htio tako da uradi ..nesto pocne glumit ..lijepo molim ekipu koja je iz grada gdje i on ...da ode u postu i predstavi se kao on i kaze poslo sam paket izmedju 15.6 -20.6 ne sjecam se tacno, nikad nije doso momku ..mozetel provjerit u papirima kad je tacno poslan i sta je sa njega,unutra bili djelovi za skuter....bilo kakve info da se dobije bilo bi super :)
street_rider:
--- Citat: BlackNaranča - 12 Kolovoz, 2009, 12:14:26 ---radi se o tome da je on bahat do bola, i mene je odmah isao vrijedat ... bez da je samnom pokusao rjesiti to... i to mene ljuti, ja s takvima ne zelim imat posla, al vidio sam da to ne ide da nemogu bit bezveze na crvenoj listi i da se blati moje ime tu tako da cu rjesit na kraju, iako znajuci da on meni nista nemoze jer sam ja poslao paket.. al eto neda mi se svadat stvarno i rjesit cemo to, a goki ti trebas vidjet kakave on meni poruke bahate salje...
salje me u pizdu materinu stalno, vrijeda, jebe mi majku proziva ciganom i sve to skupa...i ja nakon svega jos uvjek imam dovoljno dobre volje da rjesim ovo.. a mogu ga jednostavno poslat u picku materinu i reci mu nek se jebe sam po posti i nek trazi to..
nadodatak za vx-a
on je meni platio istina,ja sam njemu paket poslao, slucajno sam bacio jer sam cistio smece iz depa... i bacao svakakve papirice i pi*darije..
ja nisam kriv ako se o zagubilo u posti da budemo jasni, ja sam kriv samo ako ne posaljem paket.
zatim ja se nisam mjesec dana... zbog vrlo jednostavnog razloga, zabranio mi stari da ista komentiram u vezi toga jer je ovaj prijetio tuzbom, no sad sam se konzultirao itd.. i shvatio da nemoze nista ... tako da evo komentiram i vracam staru pricu...i zelim to rjesit.
--- Kraj citata ---
ma sve se to da iskoristiti na sudu.samo nemoj poruke brisat
sax:
--- Citat: street_rider - 12 Kolovoz, 2009, 14:09:06 ---ma sve se to da iskoristiti na sudu.samo nemoj poruke brisat
--- Kraj citata ---
daj nemoj bit smijesan,nema nikakve sanse dobit tuzbu,100%
Rossi:
ajmo ekipa ko je iz grada odakle i Mandarina ...nek ode do poste i uradi kako sam rekao u postu gore..predstavi se kao on i kaze poslan paket sa djelovima za skuter izmedju 15.6-20.6 ne sjecam se tacno i nikad nije doso momku..mozetel provjerit tacno kad je poslan i sta je sa paketom...moze se to i telefonm obavit ja mislim ali ako nema puno onaj posla cika na salteru :D ....najbolje otic...ajmo pokrenite se ....nemoj da ja moram iz Tuzle zvat tamo postu da ja provjeravam ....sumljam da ce kad vide moj broj meni dat ikakve info...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju