Općenito > Generalno o skuterima

Nemogu vjerovat da je BlackNaranča još na forumu??

<< < (22/52) > >>

zipst:
5 kg kokaina :frajer:

sax:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 12 Kolovoz, 2009, 13:53:06 ---a ne bi bilo loše da se ova rasprava privede polako kraju.....................

--- Kraj citata ---

ne jos tek je sad postalo napeto
klupko se lagano odmotava
al jedan od njih ce se zamotat :toothy9:

Rossi:

--- Citat: SlowRider - 12 Kolovoz, 2009, 13:53:52 ---Mene su pitali sto je unutra, jer na formularu koji se ispunjava ima mjesto za to.

--- Kraj citata ---
to je nebitno sad ...jer oni ako nadju po datumu da je paket tad i tad poslan..on moze dokazad da je on poslo i gotovo....nikog ne zanima sta je unutra...njemu je samo bitno da dokaze da je poslan i gotovo ...i oni kad nadju paket na formularima kako ti akzes pise sta je unutra..tako da to nije frka ....kaze ne sjeca se i oni mu kaze sta je sve bilo unutra tj sta je napisano,nema razloga da mu ne kazu ako je paket sa njegovog imena poslan i ima kakvu licni dokument da dokaze da je to on........ako sad bude poceo neko izvlacenje i objasnjenja ...sve ti je jasno ko dan ....mali zavlaci i gotovo ...

eladio:
blacknaranca je vec imao i pozive od mene! skoro mu se desilo da mu je iskljucen telefon i prijava za zloupotrebu prikljucka za internet!

sto se tice novca, uplaceno je preko banke? je ? onda ce itekako odgovarati ako ga budes tuzio, biti ce i ovrha i sve ce platiti pa i kamate i troskove!
moj prijedlog je da nazoves ali ne njega nego odmah njegove starce za koje sumnjam da su upoznati , i vjerovatno ce ti oni to rijesiti , a dalje te ne interesira...

PROOF:
bila je rasprava vec o starcima..i zvao je staru...i opet nista..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju