Ostalo > Motocikli

Stigla Žilera

<< < (12/26) > >>

grunner:
nista protiv 2t zujalica nemam, odlicno ako hoces da se naucis malo osjecaju i brzinama sasvim ok i ide to...samo kazem da dosadi posto kasnije shvatis da niti si na skuteru niti na motoru pa srce zudi za sportakom od bar 400 ccm ... tako je bilo meni pa se opet vratim na skutera ali od 180 ccm...sad srce zudi za nexusom od 500ccm ili bar 250...
Uglavnom srediti, pa  po gasu...

gokiSP:

--- Citat: grunner - 12 Kolovoz, 2009, 18:12:48 ---nista protiv 2t zujalica nemam, odlicno ako hoces da se naucis malo osjecaju i brzinama sasvim ok i ide to...samo kazem da dosadi posto kasnije shvatis da niti si na skuteru niti na motoru pa srce zudi za sportakom od bar 400 ccm ... tako je bilo meni pa se opet vratim na skutera ali od 180 ccm...sad srce zudi za nexusom od 500ccm ili bar 250...
Uglavnom srediti, pa  po gasu...

--- Kraj citata ---

zujalica 125 2t od kojih 30ks odere nekog 400 t4 samo tako..jedino na krajnjoj ovaj moze bit brzi mozda kojih 10-20 tako da  ::)

Drnda:
a slusaj, ja isto bih htio neku cbrku 600 ali nemam ove kuzis? malo po malo.. treba sve probati da bi znao..
goki i mario mozete li mi uciniti tu uslugu... ako imas msn goki dodaj me... pliz pa cu ti preko msna pokazati slike..

gokiSP:
pogledat cu ti sutra tza sajle..imam msn al sam sad u garazi pa nisam online..dodaj ti mene, imas adresu u profilu

grunner:
Ma drnda u pravu si,samo polako stice se i do 1000ccm, zadovoljstvo je u sredjivanju...a za duel taj pa... provjereno je sa mojom apriliom rs 125 ccm, oko 30 ks i kawasaki onaj stariji nekako zzr400, tako nesto, i covjek me oderao u svakom pogledu, onda sam ja na kawasakija on na apriliu i isti rezultat...e sad ce te reci aprilia bila sjebana ali nije nimalo, vukla cak do 180 kmh ali ipak...drug je uzeo kawasakija, tog istog, ali sa mito u kom je bila 220 ccm 2t masina, neznam zasto svi dizu u nebo te 125ccm 2t sportake, treba biti realan pa reci, motor k'o motor, nista posebno ili da se divis, samo motor za pocetak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju