Ostalo > Motocikli

Stigla Žilera

<< < (11/26) > >>

gokiSP:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Kolovoz, 2009, 00:06:28 ---nisam, nemam druge dihtunge, i neznam jel se jos sto nalazi u glavi.. jer znam da po boku cyl se nalazi onaj ventil pa ne zelim nesto sjeb.. ako budem skidao.. kada ode skinuti cu. ili nakon par tisuca km, radi mijenjanja karika ili klipa..

--- Kraj citata ---

RC ventil bi trebao bit iznad ispuha..a u glavi nemas nista vise nego sto ima glava od skutera..taj RC ventil ti je jednostavno komad koji izgleda ko plocica nekakva i on je zatvoren tj. spusten i zatv ara jedan dio ispuha na cilindru do nekih 8-9 tisuca a nakon toga se otvara tj dize se..nikakva filozofija..

grunner:
meni se iskreno ovo ni malo ne svidja, moje misljenje, velika kriza za djelove, previse opravki na tome, puno, puno, puno raditi na tome treba, a stvarno neznam sta ti je za ovim pored cagive mito i aprilie rs 125 kad vec hoces tak' nesto ...i bas nesto ne volim to su te zujalice od 125 ccm, to je kao neki sportak ali q***, imao sam apriliu rs i kazem ti pokajaces se kad tad...sportskog motora nema bez 400 ccm NAJMANJE, u obzir ne ulaze 2t tunning masine, samo serijale...po meni ako hoces to sportsko od 125 ccm ali bas ako hoces uzimas rs ili mito, mada skuter od 200ccm i pici...

gokiSP:
sta fali 125 2t zujalici? ja sam imao mita staroga, sve serijala..175 km/h po gps-u sasvim dovoljno za proganjat se malo

Drnda:
a slusaj... ne mislim samo jurcati.. uzeo sam ga jer sam htio nesto na brzine za pocetak nakon skutera... uglavnom vozio sam dosta jacih motora ali je ovo prvi moj tako da...
goki... pokusaj se raspitati za sajle tko radi dimenzije po volji... jer svaka sajla ima drugaciji kraj..jedino od gasa ima onaj normalni pin na kraju, na rc ventilu je drugacije opet..
dottore, saznaj mi cijenu kompleta, prvi, zadnji lancanik i lanac.. netreba neka fensi smensi marka nego cisto da mi se ne raspadne u voznji ... da se imam na cemu voziti...
to trebam rijesiti i nakon bojanja i sastavljanja ide opalenje...
i goki, rc vetil se meni nalazi sa desne strane na sredini cyl ,znaci gledajuci sa sica...a elektro magnet koji ga otvara se nalazi otprilike gdje se nalazi desno koljeno...

gokiSP:
cudno mi je to kako je ventil na boku cilindra  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju