Ostalo > Motocikli
Stigla Žilera
Ensiferum:
da ja napravin upload uzmem digic prebacin slike i uploadam :toothy10:
Drnda:
--- Citat: Ensiferum - 11 Kolovoz, 2009, 19:32:14 ---da ja napravin upload uzmem digic prebacin slike i uploadam :toothy10:
--- Kraj citata ---
imati ces posla... kada?
on topic.. upravo sa miniwashom i ivasoli malo oprao ramu od svih sranja... sada idem skinuti karb (ima 4 kile jbt) i neke gluposti pa cu malo sa benzinom proci preko blokova i svega tako da se ispere necistoca sa motora i vidjeti dali je jos sto potrebno uraditi...
opet off. ivane ako mislis uploadat zovni me na mob pa dodji, ali prije pomozi nesto :laughing7: :laughing7:
gokiSP:
a sta nisi skido cilindar?
Ensiferum:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Kolovoz, 2009, 19:44:23 ---imati ces posla... kada?
on topic.. upravo sa miniwashom i ivasoli malo oprao ramu od svih sranja... sada idem skinuti karb (ima 4 kile jbt) i neke gluposti pa cu malo sa benzinom proci preko blokova i svega tako da se ispere necistoca sa motora i vidjeti dali je jos sto potrebno uraditi...
opet off. ivane ako mislis uploadat zovni me na mob pa dodji, ali prije pomozi nesto :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
a ebiga sad trea si me zovnut sad e vec kasno -.-
aj sutra zovi pa da uzmem i digic
Drnda:
--- Citat: gokiSP - 11 Kolovoz, 2009, 21:29:32 ---a sta nisi skido cilindar?
--- Kraj citata ---
nisam, nemam druge dihtunge, i neznam jel se jos sto nalazi u glavi.. jer znam da po boku cyl se nalazi onaj ventil pa ne zelim nesto sjeb.. ako budem skidao.. kada ode skinuti cu. ili nakon par tisuca km, radi mijenjanja karika ili klipa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju