Ostalo > Motocikli
Stigla Žilera
Mr J:
OT: Drnda, jesi li ti u ovu nedjelju bio u Privlaci sa nekim svojim frendom kojeg sam poslije vidio na nekom skrsenom automatiku da se vozika po privlaci?
Drnda:
nop, ja sam iz doline neretve i jos nisam provozao ovaj motor, vjerojatnu ce tek kroz koji dan napraviti krug kada mi dodju lancanici i lanac sa drugoga motora...
Drnda:
ajmo pitanje znalci.. koliko karika ima klip original od cx-a ? svjecica na njemu je super bosna 65 dugi navoj :angry9: :angry9: :angry9:
dobro za dugi navoj, jer vjerojatno i je taj, ali 65 toplinska vrijednost i jos super bosna.. uglavnom boja svjecice je ok, klip sam opipao kroz ispusni kanal, osjeti se jedan ris pod prstom, ali malo je isaran, ali cudno mi nema smedjega traga iznad gornje karike sto mi je nekako logicno, karike i ostatak, osim riseva rekao bi da je klip nov, uopce nema tamne boje.. jedino eto ti risevi su nekako smedje boje....
gokiSP:
pa neko je rastavio i ocistio klip.. :dontknow: ima dvije karike vjerovatno..
Drnda:
imam slike na kompu.. sada je odvojeno rama od svega ostalog.. ima dijelova za poslagato od opuzena do splita :toothy12:
neznam, ma nevjerujem da je netko rastavljao jer nezna lik ni svjecicu promijeniti jbt... zato mi i je cudno....ako neka dobra dusa ima da mu slike pribacim na msn, a on uploda pa stavi u temu...jer mene slikovni uploaderi mrze.. treba mi 10 minuta za jednu sliku.... a nekada cekam pola sata , zavri i nigdje nema linkova za slike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju