Ostalo > Motocikli
Stigla Žilera
SRAD:
Heh zanimljiv je taj cx :icon_thumright: Ja sam imao u srednjoj školi SP 01 i to mi je bio najzabavniji motor.
Po pitanju snage je bio konkretniji naspram ovim novim otvorenim RS-ovima a najljepši detalj je svakako bio predimenzionirani rezervar sa dva čepa, jedan za gorivo a drugi za ulje.
Največi problem je bio nedostatak dijelova tako da sam ga na kraju prodao, inače bio je tvornički u stilu "Pepsi" replike samo sa Gilera natpisom :)
Sauron:
e pa one 2 slike gore to je od tina sp02,samo što je stavio na drugi kostur od gfr-ke ja mislim a taj rep je od r1 a rezervar od moje frendove gilere sp02 koju je kupio,pogledaj...od sp02 je bio kostur malo iskrivljen pa je stavio drugi gore...
i ovo su njegove slike koje mi je poslje slao :icon_thumright:
i onda se sj#bo u auto,1. , 2. i 3. auto xD :toothy12: :toothy9:
Drnda:
ma to sam ja u Tin-a uzeo taj rep i rezervar, rezervar je ok, ali rep je bio u xx komada... pa sam ja to morao popravljati sve jer mi se raspao kada sam ga iz busa izvadio nakon sto mi ga je on poslao... uglavnom, evo nemam vremena za ovaj motor... stoji komplet slozen, samo plastike nisu na njemu.. serijske su negove u lika koji mi je sve farbao i nikako da mi ih donese da sklopim.. evo u motor je ulozeno dosta, nisam ga ni upalio a morati ce ici od mene... :'( :'(
uglavnom, ja sam cuo da je sp02 i cx najjace 125 tvornicke napravljene (iste su makine u oba motora)...
Sauron:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Veljača, 2010, 12:29:38 ---ma to sam ja u Tin-a uzeo taj rep i rezervar, rezervar je ok, ali rep je bio u xx komada... pa sam ja to morao popravljati sve jer mi se raspao kada sam ga iz busa izvadio nakon sto mi ga je on poslao... uglavnom, evo nemam vremena za ovaj motor... stoji komplet slozen, samo plastike nisu na njemu.. serijske su negove u lika koji mi je sve farbao i nikako da mi ih donese da sklopim.. evo u motor je ulozeno dosta, nisam ga ni upalio a morati ce ici od mene... :'( :'(
uglavnom, ja sam cuo da je sp02 i cx najjace 125 tvornicke napravljene (iste su makine u oba motora)...
--- Kraj citata ---
hmm neznam baš...idu ko mutave i sve to ali brijem da je mito najjači onaj sa mikuni 35 karbom i pravih 34ks,ali opet radije bi tu gileru nego mita...prejebeni su to motori,btw šta ćeš ga prodat ? zaš ? pa uzmi od tina instalacije,mašinu,sve ako treba pa napravi neš samo da to vozi :happy8:
evo ta od frenda gilera,baš smo ju bili složili,bez ventila je bila,nije radila pun qrac pa smo je laganini isturirali,još nas je j#bo taj filterić jer je premalen bio pa smo stavili od auta veći i dobro je bilo,i onda nakon par dana vožnje kad smo je raspuhali motor je išo sotonski :notworthy:
jbg trebalo je još te plastike,uricu sredit,tip se prosuo i motor ispod busa odletio,sve je razj#bo...
tako je i ručkica pukla pa pogledajte kako smo se dosjetili šta napravit umjesto ručkice :toothy10: :toothy10:
klipnjača od peugeota 306 :)
uricu spojili
dellorto vhsa 32 :)
Drnda:
ma sve je ok sa makinom... ide ona.. vidio sam, ali je liku pukao lanac i tada je prodao jer su bili pojedeni lancanici.. ja sve to nabavio i stoji sve na njoj, nikako da je provozam :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju